«Ελεύθερος» από τους Cleveland Cavaliers ο Λεμπρόν Τζέιμς

«Ελεύθερος» να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς ο οποίος ενημέρωσε τους Cleveland Cavaliers πως θα κάνει χρήση του σχετικού όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

propoli

Αυτό σημαίνει ότι από την 1η Ιουλίου ο Αμερικανός σούπερ σταρ του NBA θα μπορεί να συνομιλεί με όποια ομάδα ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει. Με την απόφασή του αυτήν, ο «βασιλιάς» άφησε στην άκρη 35,6 εκατομμύρια δολάρια που προέβλεπε η συμφωνία με την πρώην -πλέον- ομάδα του.

Παραμένει στο κυνήγι της υπογραφής του το Cleveland

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο Λεμπρόν αποχαιρετά σίγουρα το Cleveland, αλλά ότι διεκδικεί μια νέα συμφωνία με τις μέγιστες δυνατές αποδοχές.

Την ίδια ώρα το ενδιαφέρον των Los Angeles Lakers, Philadelphia 76ers και Houston Rockets παραμένει «ζεστό». Και όχι άδικα μιας και στα 34 του χρόνια ο Λεμπρόν είχε φέτος στατιστικά που ζαλίζουν όπως  27.5 πόντους με 60.3% στα δίποντα, 36.7% στα τρίποντα και 73.1% στις βολές, μαζί με 8.6 ριμπάουντ, 9.1 ασίστ και 1.4 κλεψίματα ανά 36.9 λεπτά συμμετοχής σε 82 αγώνες της κανονικής περιόδου.

Loading