Ελλάδα – Ιταλία 0-3: Ασυνεπής στο μεγάλο ραντεβού…

Η Ελλάδα ήταν κακή κόντρα στους Ιταλούς, ηττήθηκε εύκολα 3-0 στο ΟΑΚΑ κι έμεινε στην 3η θέση του 10ου Ομίλου των προκριματικών του Euro 2020. 

propoli

Η Ελλάδα έζησε ένα εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Ιταλία, δέχθηκε τρία γκολ, ηττήθηκε 3-0 εντός έδρας, μα περισσότερο προβλημάτισε με την εικόνα της.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, απέναντι σε μία εθνική που παρατάχθηκε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και χωρίς κλασικό φορ, . Στην πρώτη αξιόλογη φάση της, στο 23΄, η Ιταλία άνοιξε το σκορ, μετά από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Μπελότι, που έδωσε την ευκαιρία στον Μπαρέλα να νικήσει τον Μπάρκα. Ο Ινσίνιε στο 30΄ και ο Μπονούτσι στο 33′ διαμόρφωσαν το 3-0. Η Ιταλία είναι στην κορυφή με 9 βαθμούς, ακολουθεί η Φινλανδία με 6, ενώ Ελλάδα και Βοσνία έχουν από 4.

Ελλάδα (Άγγελος Αναστασιάδης): Μπάρκας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σιόβας, Ζέκα, Σταφυλίδης, Σάμαρης (77’ Μπακασέτας), Κουρμπέλης (46’ Σιώπης), Φορτούνης, Κολοβός (46’ Μαυρίας), Μασούρας

Ιταλία (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Σίριγκου, Φλορέντσι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Έμερσον (68’ Ντε Σίλιο), Ζορζίνιο, Βεράτι (81’ Πελεγκρίνι), Μπαρέλα, Ινσίνιε, Κιέζα, Μπελότι (84’ Μπερναρντέσκι)

Loading