Επίθεση Ολυμπιακού με σκληρούς χαρακτηρισμούς προς την κυβέρνηση

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον Γιώργο Βασιλειάδη εξαπέλυσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της, σχετικά με το θέμα της έναρξης της Super League.

propoli

Η «κόκκινη» ΠΑΕ πήρε θέση για το θέμα που δημιουργήθηκε με την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, βάσει της οποίας υπάρχει κίνδυνος αναβολής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πειραιά, υπογραμμίζει ότι το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα, ενώ επιτίθεται στην κυβέρνηση και τον υφυπουργό αθλητισμού.

Η θέση του Ολυμπιακού:

«Ένα 24ωρο πριν την σέντρα του Πρωταθλήματος μαθαίνουμε ότι το Πρωτάθλημα είναι στον αέρα! Η ψηφοθηρική λογική της κυβέρνησης, οι ερασιτεχνισμοί της και η κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος, οδηγούν σε νέες περιπέτειες το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τη στιγμή που οι Ελληνικές ομάδες προσπαθούν να κερδίσουν έδαφος στην Ευρώπη, ο κ. Βασιλειάδης και οι μυστικοσύμβουλοί του δίνουν ένα καίριο χτύπημα στο ποδόσφαιρό μας και τινάζουν στον αέρα τον προγραμματισμό των ομάδων. Το Πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει όπως ακριβώς έχει οριστεί, χωρίς καμία καθυστέρηση».

Loading