INTIME

Επανήλθε στις νίκες η ΑΕΛ – Κέρδισε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΑΕΛ επανήλθε στις νίκες ύστερα από πέντε αγωνιστικές, επιβληθείσα στην έδρα της με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, στην αναμέτρηση με την οποία ξεκίνησε η 10η ημέρα στο πρωτάθλημα της Super League.

propoli

Μια νίκη που έφερε τους «βυσσινί» στους 11 βαθμούς, ισόβαθμη με τον ένατο Πανιώνιο, ενώ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» παρέμεινε στους 7 και συμπορεύεται με τον 12ο ΟΦΗ.

Το φιλμ του αγώνα

Οι Θεσσαλοί ξεκίνησαν δυνατά και είχαν τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσαν να τις μετουσιώσουν σε κάποιο γκολ. Στο 15΄ ο Μπαργκάν σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Τσικάρκσι και ο Βελλίδης έδιωξε δύσκολα, ενώ στο 16΄ το φάουλ του Ντέλετιτς έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 29΄ ο Νούνιτς βγήκε απέναντι στον Βελλίδη, που τον νίκησε, ενώ στο 33΄ πλασέ του ίδιου πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ο ΠΑΣ έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία του στο 39΄, όταν σουτ του Ντόλοβατς έξω από την περιοχή έδιωξε ο Κρίστινσον σε κόρνερ.

Τελικά, το σκορ άνοιξε για την ΑΕΛ λίγο μετά το ξεκίνημα της επανάληψης: στο 50΄, κι ενώ δύο λεπτά νωρίτερα είχε αποβληθεί ο Τσικάρσκι με δεύτερη κίτρινη αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες, με κοντινή προβολή ο Γκόλιας έκανε το 1-0.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 76΄ ο Ντέλετιτς, ο οποίος δέχθηκε την κάθετη πάσα του Μιλοσάβλιεβιτς στην περιοχή και με σουτ νίκησε τον Βελλίδη.

Loading