Επιμένουν οι Τούρκοι για Τζάλμα Κάμπος και Μπίσεσβαρ

Όχι μόνο ο Τζάλμα Κάμπος, αλλά και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ομάδων της γειτονικής χώρας. Ο Τζάλμα της Αλάνιασπορ και ο Μπίσεσβαρ της Γκότζεπε.

propoli

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Arenafm.gr, η Αλάνιασπορ δίνει ένα ποσό 600.000 ευρώ για την απόκτηση του 31χρονου Ανγκολέζου ακραίου μεσοεπιθετικού, αλλά η διοίκηση του ΠΑΟΚ τον κοστολογεί πάνω από ένα εκατ. ευρώ.

Παρόλα αυτά, οι Τούρκοι επιμένουν, γιατί έχουν λόγο. Ο προπονητής της Αλάνιασπορ, Μεσούτ Μπακάλ, είχε παίκτη τον Τζάλμα στην Κόνιασπορ και στην Γκεντσεμπιρλίγκι και εκτιμά πολύ τις ικανότητές του. Εντούτοις, η διοίκηση της ομάδας του πολύ δύσκολα θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

Τι συμβαίνει με τον Μπίσεσβαρ

Στον Μπίσεσβαρ έχει επικεντρώσει την προσοχή της η Γκόζτεπε. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας  της Σμύρνης, Μεχμέτ Σεπίλ, είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Τουρκίας. Έχει ναυπηγεία στην γειτονική χώρα και πολλές άλλες επιχειρήσεις.

Εάν η Γκόζτεπε θέλει να αποκτήσει τον Μπίσεσβαρ σίγουρα έχει τα χρήματα για να δελεάσει  τον 30χρονο Ολλανδό μέσο, αλλά και να ανταποκριθεί στο ποσό που θα απαιτηθεί από τον ΠΑΟΚ για την παραχώρησή του.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα. Στο πλαίσιο της αρτιότερης προετοιμασίας για την πρόκληση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζήτησε να μην υπάρχει εκκρεμότητα παραχώρησης παίκτη, όταν αναχωρήσει η αποστολή για την Ολλανδία.

Loading