Επιστροφή Μουρίνιο (;) στη Ρεάλ βλέπει ο Μιγιάτοβιτς

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα μπορούσε να κάνει μια συγκλονιστική επιστροφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω της ισχυρής σχέσης του με τον πρόεδρο του συλλόγου Φλορεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με τον Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς.

propoli

Διαβάστε ΕΔΩ τις αναλύσεις των σημερινών αγώνων της La Liga

Ο Πορτογάλος τεχνικός απολύθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τρίτη, μετά από την ήττα (1-3) από τη Λίβερπουλ που άφησε τους «κόκκινους διαβόλους» 19 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο της Premier League ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Η προσωρινή αντικατάσταση από τον Σόλσκιερ

Ο Μουρίνιο αντικαταστάθηκε σε προσωρινή βάση από τον πρώην επιθετικό της Γιουνάιτεντ, τον Νορβηγό Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος εγκατέλειψε προσωρινά τη Μόλντε για να αναλάβει την αγγλική ομάδα ως το τέλος της σεζόν.

Το επόμενο βήμα του Μουρίνιο θα είναι πολύ αναμενόμενο καθώς, παρά τις πρόσφατες αποτυχίες του στη Γιουνάιτεντ, έχει κερδίσει δύο Champions Leagues καθώς και τίτλους πρωταθλήματος στην Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Αγγλία.

Μια επιστροφή στη Μαδρίτη έχει προταθεί στον Special One, καθώς οι γίγαντες της LaLiga δεν φαίνεται να προοδεύουν υπό την καθοδήγηση του Σαντιάγκο Σολάρι, ο οποίος διαδέχθηκε τον Χουλέν Λοπετέγκι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», τον περασμένο μήνα.

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, ο οποίος επίσης είχε αγωνιστεί στο σύλλογο, δεν θα εκπλαγεί αν ο Μουρίνιο προσληφθεί ξανά από τον Πέρεθ και επανέλθει για μια νέα θητεία, μετά την τριετή παρουσία του στον πάγκο της «βασίλισσας», που είχε ολοκληρωθεί το 2013.

«Δεν ξέρω για το ποσοστό, αλλά πιθανότητες υπάρχουν πολλές» δήλωσε ο Μιγιάτοβιτς στον ισπανικό σταθμό Cadena Ser. «Γιατί το λέω αυτό; Γιατί ο Φλορεντίνο αγαπά τον Μουρίνιο και νομίζω ότι κάθε φορά που υπάρχει αλλαγή, έρχεται σε επαφή μαζί του».

Ο Μουρίνιο υπήρξε τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης την περίοδο 2010-2013, κερδίζοντας τον τίτλο στη LaLiga το 2012, μπροστά από την Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Loading