Ετοιμάζει το «μπαμ» με Βέρνμπλουμ ο ΠΑΟΚ! (vd)

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ έρχεται -όπως όλα δείχνουν- ο διεθνής Σουηδός μέσος, Πόντους Βέρνμπλούμ!

propoli

Φέτος ο «Μεγάλος Πόντος» -όπως είναι το παρατσούκλι του-, είχε 37 συμμετοχές με τον ρωσικό σύλλογο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά, κάτι που… προϊδέασε και ο Γιώργος Σαββίδης, με ανάρτησή του στο Instagram, δείχνοντας μία «βόμβα» που σκάει, αναφερόμενος φυσικά σε μεταγραφή των «ασπρόμαυρων».

Γεννημένος στις 25 Ιουνίου 1986 και με ύψος 1,87 m ο Πόντους άρχισε την καριέρα του στη Γκέντεμποργκ, στη συνεχεία πήρε μεταγραφή στην Αλκμάαρ, πριν καταλήξει στη Ρωσία και την ΤΣΣΚΑ.

Πρόκειται για box to box χαφ που θα δώσει άλλη ώθηση στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ενεργοποίησε τη… «βόμβα» που προανήγγειλε ο Γιώργος Σαββίδης και αμέσως μετά την πρόκριση του στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ετοιμάζεται να προσθέσει στη μηχανή του -επιτέλους- και τον Σουηδό χαφ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η προσφορά του ΠΑΟΚ ξεπέρασε τα 2.000.000 ευρώ (μαζί με τα μπόνους) για τριετές συμβόλαιο και σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει ο Βέρνμπλουμ αναμένεται να βρίσκεται την Παρασκευή (3/8) στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε βίντεο από νέο -όπως όλα δείχνουν- απόκτημα του ΠΑΟΚ σε δράση:

Loading