ΙΝΤΙΜΕ SPORTS

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έβαλε γενική είσοδο 1 ευρώ με τον Προμηθέα!

Ανατροπή δεδομένων στο μπάσκετ, καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε γενική είσοδο 1 ευρώ στον αγώνα με τον Προμηθέα, δείχνοντας ότι δεν αποκλείεται, τελικά, οι «ερυθρόλευκοι» να κατέβουν.

propoli

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός είχε απειλήσει να μην κατέβει να αγωνιστεί σε αγώνα στον οποίο θα οριστεί ένας εκ των τριών διαιτητών που βρίσκονται στη… μαύρη λίστα του.

Κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί έως τώρα. Για τον αγώνα με τον Προμηθέα, ωστόσο, ορίστηκε ο Παναγιώτης Αναστόπουλος, κάτι που σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να αποφασίσουν εάν θα υλοποιήσουν την απειλή τους, η οποία θα τους οδηγήσει αυτομάτως στην Α2!

Πλέον, μετά την απόφαση για γενική είσοδο 1 ευρώ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τα δεδομένα αλλάζουν και δεν αποκλείεται, πλέον, οι Πειραιώτες να αγωνιστούν κανονικά, μετατρέποντας παράλληλα τον αγώνα σε ένα «συλλαλητήριο» κατά της διαμορφωθείσας κατάστασης στο ελληνικό μπάσκετ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής Ολυμπιακός – Προμηθέας Πατρών, που έχει οριστεί για την Τετάρτη 8-5-2019 και ώρα 17:30, θα υπάρξει γενική είσοδος με τιμή εισιτηρίου 1 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 7-5-2019 και ώρα 09:00».

Loading