Η Κροατία διέσυρε (3-0) το… πτώμα της Αργεντινής (vd)

Μία εξαιρετική και απόλυτα «διαβασμένη» από τον προπονητή της Κροατία διέλυσε με 3-0 την Αργεντινή και προκρίθηκε στους «16» του Μουντιάλ.

propoli

Οι Βαλκάνιοι ήταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα απέναντι στο… φάντασμα της Αργεντινής, μίας ομάδας που θεωρούνταν εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά μόνο θλίψη προκαλεί με τις εμφανίσεις της.

Οι «μπιανκοσελέστε» πλέον δεν κρατούν την τύχη στα χέρια τους και αν μάλιστα την Παρασκευή η Ισλανδία κερδίσει τη Νιγηρία, τότε θα χρειαστούν… χάρη της Κροατίας και δική της νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση.

Προηγήθηκε μετά από… γκάφα

Οι Κροάτες ευτύχησαν να προηγηθούν στο 56′ και σε αυτό συνέβαλε ο τερματοφύλακας των Αργεντίνων, Καμπαγέρο.

O γκολκίπερ των Λατινοαμερικάνων προσπάθησε να περάσει την μπάλα πάνω από τον Ρέμπιτς, ο τελευταίος του έκλεψε την μπάλα και με «κεραυνό» την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Ιγουαϊν και Μέσι έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 64′ και στο 79′ ήρθε η… ταφόπλακα για τους Αργεντίνους. Ο Μόντριτς με δυνατό σουτ εκτός περιοχής σημείωσε το 2-0 και ο Ράκιτιτς έδωσε στην εκπνοή διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Κροατίας.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Καμπαγιέρο, Μερκάδο, Ακούνια, Σάλβιο (56’ Παβόν), Οταμέντι, Ταλιάφικο, Μέσα, Μασεράνο, Έντσο Πέρες (68’ Ντιμπάλα), Αγουέρο (55’ Ιγκουαΐν), Μέσι

ΚΡΟΑΤΙΑ: Σούμπασιτς, Στρίνιτς, Βρσάλικο, Λόβρεν, Βίντα, Μπρόζοβιτς, Μόντριτς, Πέρισιτς (82’ Κόβασιτς), Ράκιτιτς, Ρέμπιτς (57’ Κράμαριτς), Μάντζουκιτς

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=VeRmrPx0PCc

 

Loading