Θέλει Δημήτρη Βεργίνη ο μπασκετικός Άρης

Ο Δημήτρης Βεργίνης είναι στο στόχαστρο του Άρη, για να αποτελέσει μέλος της ομάδας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αγγέλου.

propoli

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάνει επαφές με τον έμπειρο γκαρντ για να φορέσει την φανέλα της ομάδας τη νέα σεζόν, με τον ίδιο τον Βεργίνη να είναι θετικός μέχρι στιγμής σε μια τέτοια εξέλιξη στην καριέρα του, χωρίς, πάντως, να υπάρχει συμφωνία μέχρι την δεδομένη χρονική στιγμή.

Εξαιρετική η χρονιά του στο Λαύριο

Ο Βεργίνης προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά στο Λαύριο φέτος και δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

Τα BAN της FIBA στον Άρη, αναγκάζουν τους ιθύνοντες της ΚΑΕ να στραφούν σε λύσεις εντός συνόρων και να ψάξουν Έλληνες παίκτες για τη στελέχωση του ρόστερ της ερχόμενης χρονιάς, με τον 31χρονο καλαθοσφαιριστή να φαντάζει μια καλή λύση, μιας και ο ίδιος επιθυμεί να αγωνιστεί στην Βόρεια Ελλάδα.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της διαπραγμάτευσης μεταξύ των δυο πλευρών, μπορεί να παίξει και η γυναίκα και το παιδί του πρώην παίκτη του Άρη, μιας και είναι από την Θεσσαλονίκη και μένουν στην πόλη.

Πηγή: Arenafm.gr

 

Loading