INTIME

Θέλει να διαφυλάξει το αήττητο μέχρι τέλους ο ΠΑΟΚ

Του Μ. Ιωαννίδη
Μια νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Λαμία. Ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, ενώ η Ξάνθη θα υποδεχθεί στα Πηγάδια την ΑΕΚ.

propoli

ΟΦΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Κόντρα στα Γιάννινα ο ΟΦΗ παίζει το τελευταίο χαρτί του για την παραμονή στη Super League.  Εξίσου σημαντικός είναι ο αγώνας και για τους Ηπειρώτες καθώς με νίκη θα αποφύγουν τυχόν περιπέτειες. Η επιλογή είναι: Νίκη για τον ΟΦΗ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-3. Στο ΟΑΚΑ μετρά επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, ενώ είναι παραγωγικός όσον αφορά στα γκολ. Ο Άρης θέλει τη νίκη ώστε να συνεχίσει να διεκδικεί την τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Εκτός έδρας οι «κίτρινοι» έχουν πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ

Κόντρα στη Λάρισα ο Πανιώνιος θέλει βαθμούς προκειμένου να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Λάρισα νίκησε με ανατροπή τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1. Μακριά από τη Θεσσαλία μετρά μια νίκη, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή είναι:Νίκη για τον Πανιώνιο

ΞΑΝΘΗ-ΑΕΚ

Η Ξάνθη δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη στους τελευταίους έξι αγώνες που έχει δώσει στα Πηγάδια. Η ΑΕΚ προέρχεται από νίκη με 4-0 επί του Παναιτωλικού. Μακριά από το ΟΑΚΑ έχει έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Ξάνθη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Στην Τρίπολη ο Αστέρας μετρά πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Ο Λεβαδειακός αναζητά απεγνωσμένα βαθμούς για να μην μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού στη Football League. Εκτός έδρας έχει μόλις μια νίκη, δυο ισοπαλίες και δέκα ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός έχει απολογισμό έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, ενώ σκοράρει εύκολα στην έδρα του. Μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός μετρά επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες, διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα σε εκτός έδρας αγώνες. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL και νίκη Ολυμπιακού.

ΠΑΟΚ-ΛΑΜΙΑ

Αήττητος θέλει να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και αυτόν το στόχο θα επιδιώξει απέναντι στη Λαμία. Στην Τούμπα ο «δικέφαλος» έχει απολογισμό δώδεκα νίκες και μια ισοπαλία, διαθέτοντας την καλύτερη εντός έδρας επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος. Η Λαμία μετά τη νίκη με 1-0 επί του Πανιωνίου δείχνει να αποφεύγει τις περιπέτειες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για ΠΑΟΚ και UNDER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ήττα για τον Ατρόμητο με 2-1 από τον Ολυμπιακό. Στο Περιστέρι έχει επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Ο Απόλλων έχασε στη Ριζούπολη από τον Παναθηναϊκό με 3-1. Εκτός έδρας έχει μια νίκη, μια ισοπαλία και έντεκα ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη και OVER 2.5 ΓΚΟΛ για Ατρόμητο.

Loading