Ισλανδία: Αναμένεται σκληρή μάχη στο Ρέικιαβικ

Ντέρμπι στο Ρέικιαβικ, με την πρωτοπόρο του ισλανδικού πρωταθλήματος να υποδέχεται την Μπρέινταμπλικ. Σημαντική αναμέτρηση και αυτή της Βίκινγκουρ με την Ακρανές, με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης.

propoli
ΒΕΣΤΜΑΝΑΕΪΑΡ – ΣΤΙΑΡΝΑΝ

Ήττα για την Βεστμαναεϊάρ με 0-3 από την Μπρέινταμπλικ. Στην έδρα τους οι γηπεδούχοι είναι αδύναμοι έχοντας απολογισμό μια νίκη, δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Στα θετικά της συγκαταλέγεται το γεγονός ότι δεν έχασε στους τελευταίους τρεις αγώνες στο γήπεδό της. Η Στιαρνάν συνέτριψε με 5-1 τη Φίλκιρ. Εκτός έδρας έχει μια νίκη, δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Η επιλογή είναι: UNDER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΦΙΛΚΙΡ – ΑΚΟΥΡΕΡΙ

Βαριά ήττα με 5-1 από τη Στιάρναν για τη Φίλκιρ. Εντός έδρας έχει απολογισμό μία νίκη, δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Η Ακουρέρι προέρχεται από ήττα με 3-4 από τη Βίκινγκουρ. Μακριά από το γήπεδό της έχει τη φετινή σεζόν τρεις ήττες και μια νίκη. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΚΟΠΑΒΟΓΙΟΥΡ – ΒΑΛΟΥΡ

Τεράστια νίκη με 0-2  για την Κοπαβογιούρ στην έδρα της Ακράνες. Εντός έδρας έχει μια νίκη, δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Η Βαλούρ νίκησε δύσκολα με 1-0 την Γκρίνταβικ. Ωστόσο μακριά από το γήπεδό της δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει τη νίκη. Ο απολογισμός της είναι δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ – ΑΚΡΑΝΕΣ

Μεγάλη νίκη με 3-4 για την Βίκινγκουρ στο γήπεδο της Ακράνες. Στην έδρα της έχει απολογισμό μια νίκη, μια ισοπαλία και δυο ήττες. Απρόσμενη ήττα με 0-2 από την Κοπαβογιούρ γνώρισε η Ακράνες. Εκτός έδρας δείχνει μπορεί να παίρνει αποτελέσματα, έχοντας δυο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Βίκινγκουρ.

ΓΚΡΙΝΤΑΒΙΚ – ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ

Για τέταρτη αγωνιστική η Γκρίνταβικ έμεινε χωρίς νίκη. Έχασε με 1-0 από τη Βαλούρ και βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Εντός έδρας έχει απολογισμό δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Η Χαφναρφιόρντουρ ηττήθηκε από την πρωτοπόρο Ρέικιαβικ με 1-2. Εκτός έδρας στην τρέχουσα περίοδο έχει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Γκρίνταβικ.

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΜΠΡΕΪΝΤΑΜΠΛΙΚ

Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Η πρωτοπόρος Ρέικιαβικ υποδέχεται την Μπρέινταμπλικ σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική μάχη. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη με 1-2 απέναντι στην Χαφναρφιόρντουρ. Έχουν πέντε συνεχόμενες νίκες και εντός έδρας είναι αήττητοι με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Εύκολο πέρασμα της Μπρέινταμπλικ με 0-3 από την έδρα της Βεστμαναεϊάρ. Έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Εκτός έδρας μετράει τέσσερις νίκες, μια ισoπαλία και μια ήττα. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

Loading