Ιταλία: Δεν θα δυσκολευτεί η Γιουβέντους

Εύκολο –θεωρητικά- έργο αναμένεται να έχει η Γιουβέντους, η οποία θα ταξιδέψει στη Γένοβα. Ντέρμπι στο Μιλάνο, όπου η Μίλαν υποδέχεται την Ίντερ. Ξεκάθαρο φαβορί η Νάπολι κόντρα στην Ουντινέζε.

propoli
ΚΑΛΙΑΡΙ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Την ήττα με 2-0 από την Μπολόνια γνώρισε η Κάλιαρι. Στη Σαρδηνία έχει πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και δυο ήττες. Η Φιορεντίνα προέρχεται από ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Λάτσιο. Μακριά από τη Φλωρεντία έχει τρεις νίκες, επτά ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τη Κάλιαρι.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Νάπολι για τη Σασουόλο. Στο γήπεδό της έχει απολογισμό τέσσερις ήττες, επτά ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Σαμπντόρια έχασε με 1-2 από την Αταλάντα. Μακριά από τη Γένοβα έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL.

ΣΠΑΛ – ΡΟΜΑ

Ήττα με 2-0 από την Ίντερ για τη Σπαλ την προηγούμενη αγωνιστική. Στο γήπεδό της έχει δυο νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες, ενώ παραμένει χωρίς νίκη στους τελευταίους επτά αγώνες στο Καμπιονάτο. Μακριά από το γήπεδό της η Ρόμα έχει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τη Ρόμα.

ΤΟΡΙΝΟ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Σημαντική νίκη για την Τορίνο με 1-2 στην έδρα της Φροζινόνε. Στο Τορίνο έχει φέτος οκτώ νίκες, μια ήττα και τέσσερις ισοπαλίες. Μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες στο γήπεδό της. Η Μπολόνια πήρε σημαντική νίκη με 2-0 απέναντι στην Κάλιαρι. Εκτός έδρας έχει μια νίκη, πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Τορίνο.

ΤΖΕΝΟΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ήττα για την Τζένοα από την Πάρμα με 1-0. Στη Γένοβα έχει πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Γιουβέντους νίκησε την Ουντινέζε με 4-1, ενώ μεσοβδόμαδα πήρε επική πρόκριση 3-0 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Μακριά από το Τορίνο έχει δώδεκα νίκες και μια ισοπαλία, ενώ συν τοις άλλοις διαθέτει και την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τη Γιουβέντους.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΚΙΕΒΟ

Δύσκολη νίκη για την Αταλάντα με 1-2 στην έδρα της Σαμπντόρια. Στο γήπεδό της είναι αρκετά δυνατή έχοντας έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Κιέβο έχασε από τη Μίλαν με 1-2. Δεν έχει νίκη εκτός έδρας και μετρά τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη και OVER 2.5 ΓΚΟΛ για την Αταλάντα.

ΛΑΤΣΙΟ – ΠΑΡΜΑ

Ισοπαλία για τη Λάτσιο με 1-1 κόντρα στη Φιορεντίνα την προηγούμενη αγωνιστική. Στη Ρώμη έχει απολογισμό επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Πάρμα νίκησε δύσκολα την Τζένοα με 1-0. Εκτός έδρας έχει πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τη Λάτσιο.

ΝΑΠΟΛΙ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Απρόσμενη ισοπαλία για τη Νάπολι με 1-1 κόντρα στη Σασουόλο. Στο γήπεδό της έχει δέκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Η Ουντινέζε έχασε με 4-1 από τη Γιουβέντους. Έχει πετύχει μόλις μια νίκη εκτός έδρας, ενώ μετρά επίσης τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΜΙΛΑΝ – ΙΝΤΕΡ

Νίκη για τη Μίλαν με 1-2 στο Κιέβο. Στην έδρα της έχει εννέα νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Η Ίντερ προέρχεται από νίκη με 2-0 κόντρα στη Σπαλ. Εκτός έδρας έχει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτελεί το ντέρμπι του Μιλάνου και παραδοσιακά κυριαρχεί η ισοπαλία. Σε καλή κατάσταση οι δυο ομάδες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Ισοπαλία.

Loading