Ιταλία: Το ενδιαφέρον στρέφεται στο Μπέργκαμο

Η Αταλάντα παλεύει για μια θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου και χρειάζεται τη νίκη απέναντι στην Ουντινέζε, στο Μπέργκαμο. Ενδιαφέρον έχει και ο αγώνας της Ρόμα με την Κάλιαρι, καθώς οι Ρωμαίοι διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

propoli
ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΕΜΠΟΛΙ

Σημαντική νίκη για την Μπολόνια με 3-0 επί της Σαμπντόρια, με το συγκεκριμένο τρίποντο να την απομακρύνει από περιπέτειες. Η Έμπολι ηττήθηκε με 2-4 από τη Σπαλ και έχασε έδαφος στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για Μπολόνια.

ΡΟΜΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ

Η Ρόμα μάχεται για μια θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου. Εντός έδρας έχει εννιά νίκες, πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες. Η Κάλιαρι νίκησε τη Φροζινόνε με 1-0. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Ρόμα.

ΙΝΤΕΡ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντέρμπι στο Μιλάνο χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Εντός έδρας η Ίντερ μετράει εννιά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Γιουβέντους κατέκτησε το πρωτάθλημα και εκτός έδρας έχει απολογισμό δεκατρείς νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΝΑΠΟΛΙ

Η Φροζινόνε έχει υποβιβαστεί. Στο γήπεδό της μετράει μια νίκη, πέντε ισοπαλίες και έντεκα ήττες. Η Νάπολι τερματίζει δεύτερη στο Καμπιονάτο και εκτός έδρας έχει σημειώσει εννιά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΚΙΕΒΟ – ΠΑΡΜΑ

Εντός έδρας η Κιέβο έχει απολογισμό μια νίκη, πέντε ισοπαλίες και δέκα ήττες. Κόντρα στη Μίλαν η Πάρμα πήρε τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΣΠΑΛ – ΤΖΕΝΟΑ

Νίκη παραμονής για τη Σπαλ με 2-4 στην έδρα της Έμπολι. Η Τζένοα έχασε με 0-1 από την Τορίνο και εκτός έδρας έχει απολογισμό δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δέκα ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΛΑΤΣΙΟ

Στο γήπεδό της η Σαμπντόρια έχει εννιά νίκες, δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Λάτσιο γνώρισε απρόσμενη ήττα με 1-2 από την Κιέβο. Εκτός έδρας έχει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΤΟΡΙΝΟ – ΜΙΛΑΝ

Εντός έδρας η Τορίνο έχει εννιά νίκες, δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Μίλαν προέρχεται από ισοπαλία 1-1 με την Πάρμα. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τη Μίλαν.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Η Αταλάντα παλεύει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης περιόδου. Η Ουντινέζε «καίγεται» για την παραμονή της και προέρχεται από ισοπαλία 1-1 με τη Σασουόλο. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ

Ήττα για τη Φιορεντίνα με 2-1 από τη Γιουβέντους. Στη Φλωρεντία έχει πέντε νίκες, οκτώ (!) ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Σασουόλο πήρε ισοπαλία 1-1 με την Ουντινέζε. Εκτός έδρας έχει τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για Φιορεντίνα.

Loading