Ιταλία: Μάχη για μία θέση στο Champions League

Μεγάλη μάχη στην Ιταλία για τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι ενδιαφερόμενες ομάδες είναι η Μίλαν, η Αταλάντα και η Ρόμα.

propoli
ΠΑΡΜΑ – ΜΙΛΑΝ

Στην έδρα της η Πάρμα μετρά τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες. Η Μίλαν αγωνίζεται να βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Μίλαν.

ΕΜΠΟΛΙ – ΣΠΑΛ

Άντεξε την πίεση της Αταλάντα (είχε 35 τελικές!) και πήρε ισοπαλία 0-0 στο Μπέργκαμο. Η Σπαλ πέτυχε τεράστια νίκη με 2-1 κόντρα στη Γιουβέντους. Η επιλογή μπορεί να είναι: Ισοπαλία.

ΚΑΛΙΑΡΙ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Εντός έδρας η Κάλιαρι έχει επτά νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Φροζινόνε έχασε από την Ίντερ με 1-3. Εκτός έδρας όμως έχει δυνατότητες καθώς μετράει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και εννιά ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Κάλιαρι.

ΛΑΤΣΙΟ – ΚΙΕΒΟ

Στη Ρώμη η Λάτσιο έχει απολογισμό οκτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η υποβιβασμένη Κίεβο έχασε και από τη Νάπολι με 1-3, γνωρίζοντας 4η συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα. Η επιλογή είναι: Νίκη Λάτσιο και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Μάχεται για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία η Μπολόνια που απέσπασε σημαντικό βαθμό εκτός έδρας με τη Φιορεντίνα (1-1). Η Σαμπντόρια προέρχεται από νίκη στο τοπικό ντέρμπι με την Τζένοα με 2-0. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΝΑΠΟΛΙ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Στο Σάο Πάολο η Νάπολι έχει έντεκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα. Προέρχεται από τον αποκλεισμό στο Europa League από την Άρσεναλ. Η Αταλάντα διεκδικεί μια θέση στο Champions League. Η επιλογή είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ

Έχει τον τρόπο της η Ουντινέζε όταν αγωνίζεται στην έδρας της καθώς έχει απολογισμό επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Η Σασουόλο έμεινε στην ισοπαλία με 0-0 κόντρα στην Πάρμα. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΤΖΕΝΟΑ – ΤΟΡΙΝΟ

Στην έδρα της η Τζένοα μετρά έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Μακριά από το γήπεδό της η Τορίνο έχει τρεις νίκες, δώδεκα (!) ισοπαλίες και μια ήττα. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Η Γιουβέντους χρειάζεται ένα βαθμό για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Η Φιορεντίνα ήρθε ισόπαλη (0-0) με την Μπολόνια. Η επιλογή είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΙΝΤΕΡ – ΡΟΜΑ

Στο Μιλάνο η Ίντερ έχει απολογισμό εννιά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Ρόμα παλεύει για μια θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

Loading