Ιταλία: Μάχη για τα εισιτήρια που οδηγούν στην Ευρώπη

Μπορεί η Γιουβέντους να κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά συνεχίζεται η μεγάλη μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Αταλάντα, Ρόμα, Τορίνο, Μίλαν και Λάτσιο συνεχίζουν να έχουν κίνητρο στο Καμπιονάτο.

propoli
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΤΟΡΙΝΟ

Το ντέρμπι του Τορίνο. Η Γιουβέντους έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα θέλει τη νίκη για το γόητρο. Η Τορίνο νίκησε 2-0 τη Μίλαν. Εκτός έδρας έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, δώδεκα(!) ισοπαλίες και μια ήττα. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΚΙΕΒΟ – ΣΠΑΛ

Η υποβιβασμένη Κίεβο πήρε ισοπαλία από τη Πάρμα με 1-1. Η Σπαλ προέρχεται από ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Τζένοα. Μακριά από την έδρα της έχει δυο νίκες, πέντε ισοπαλίες και δέκα ήττες. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΙΝΤΕΡ

Η Ουντινέζε είναι αήττητη στους τελευταίους πέντε αγώνες στο γήπεδό της. Η Ίντερ απέσπασε ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Γιουβέντους. Εκτός έδρας έχει εννιά νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΕΜΠΟΛΙ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Η Έμπολι κάνει την ύστατη προσπάθεια προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία. Χρειάζεται δυο νίκες. Η Φιορεντίνα ηττήθηκε από τη Σασουόλο με 0-1. Μακριά από τη Φλωρεντία έχει τρεις νίκες, οκτώ ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Έμπολι.

ΛΑΤΣΙΟ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Στη Ρώμη η Λάτσιο έχει απολογισμό εννιά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Παλεύει για μια θέση στο Europa League. Εύκολη επικράτηση της Αταλάντα με 2-0 κόντρα στην Ουντινέζε. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΠΑΡΜΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Εντός έδρας η Πάρμα έχει επίδοση τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες. Η Σαμπντόρια έχασε με 1-2 από τη Λάτσιο. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Στο γήπεδό της η Σασουόλο έχει πέντε νίκες, οκτώ ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Φροζινόνε έχασε με 0-2 από τη Νάπολι. Έχει ήδη υποβιβαστεί. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Σασουόλο.

ΤΖΕΝΟΑ – ΡΟΜΑ

Στη Γένοβα η Τζένοβα έχει απολογισμό έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Ρόμα παλεύει για μια θέση που οδηγεί στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Ρόμα.

ΝΑΠΟΛΙ – ΚΑΛΙΑΡΙ

Εύκολη νίκη για τους Ναπολιτάνους με 0-2 επί της Φροζινόνε. Η Κάλιαρι έχασε 3-0 από τη Ρόμα. Μακριά από τη Σαρδηνία έχει δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έντεκα ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΜΙΛΑΝ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Ήττα για τη Μίλαν με 2-0 από την Τορίνο. Οι Μιλανέζοι θέλουν μόνο νίκη για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι μιας θέσης που οδηγεί στο Champions League. Η Μπολόνια νίκησε 3-1 την Έμπολι και είναι αήττητη για τέσσερις αγωνιστικές. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Μίλαν.

Loading