Ιταλία: «Φωτιά» στην 36η αγωνιστική του Καμπιονάτο

Κορυφώνεται η μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια στο Καμπιονάτο, με τις Ρόμα, Μίλαν, Αταλάντα, Ίντερ ακόμα και την Τορίνο να διεκδικούν την έξοδό τους στην Ευρώπη. Την ίδια στιγμή Έμπολι και Ουντινέζε προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

propoli
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΤΖΕΝΟΑ

Η Αταλάντα διεκδικεί μέχρι τέλους την έξοδό της στο Champions League. Η Τζένοα έχει μπλέξει σε βαθμολογικές περιπέτειες και χρειάζεται βαθμούς ώστε να «ανασάνει». Η επιλογή είναι: Νίκη για την Αταλάντα.

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΛΑΤΣΙΟ

Η Κάλιαρι είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με 2-1 από τη Νάπολι. Η Λάτσιο έχει αμυδρές ελπίδες να διεκδικήσει μια θέση στο Εuropa League. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΜΙΛΑΝ

Η Φιορεντίνα δεν έχει νίκη στο γήπεδό της στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Η Μίλαν θέλει τους τρεις βαθμούς προκειμένου να «κλέψει» τη θέση που οδηγεί στο Champions League. Η επιλογή είναι: Νίκη για Μίλαν.

ΤΟΡΙΝΟ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ

Η Τορίνο χρειάζεται τη νίκη ώστε να διεκδικήσει μέχρι τέλους ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μακριά από το γήπεδό της η Σασουόλο έχει τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Τορίνο.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΕΜΠΟΛΙ

Στην έδρα της η Σαμπντόρια έχει εννιά νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Η Έμπολι πήρε σημαντική νίκη με 1-0 επί της Φιορεντίνα και μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Πενιχρός ο εντός έδρας απολογισμός της Φροζινόνε με μια νίκη, πέντε ισοπαλίες και έντεκα ήττες. Η Ουντινέζε «καίγεται» για βαθμούς προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία. Η επιλογή είναι: 2 ως 3 ΓΚΟΛ.

ΣΠΑΛ-ΝΑΠΟΛΙ

Εύκολη νίκη για την αδιάφορη βαθμολογικά ΣΠΑΛ που επικράτησε με 0-4 στην έδρα της Κιέβο. Η Νάπολι νίκησε με 2-1 την Κάλιαρι και δε χάνει τη δεύτερη θέση. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΡΟΜΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ναι μεν η Ρόμα διεκδικεί μια θέση στο Champions League αλλά μπορεί να μείνει και εκτός Ευρώπης. Θέλει πάση θυσία τη νίκη. Η Γιουβέντους έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με την Τορίνο. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Ρόμα.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΠΑΡΜΑ

Εντός έδρας η Μπολόνια έχει απολογισμό επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Η Πάρμα σημείωσε νέα ισοπαλία 3-3 με τη Σαμπντόρια (5η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα!). Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΙΝΤΕΡ-ΚΙΕΒΟ

Η Ίντερ χρειάζεται νίκη για να διασφαλίσει τη θέση της στο Champions League. Η Κιέβο έχασε με 0-4 από την Σπαλ. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Ίντερ.

Loading