Κάριους: «Δεν έχω κοιμηθεί ακόμη, ζητώ συγγνώμη από όλους» (pic)

Μάτι δεν κατάφερε ο Λόρις Κάριους μετά την ήττα της Λίβερπουλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League. Ο Γερμανός τερματοφύλακας έβαλε το… χεράκι του για την απώλεια του τροπαίου, με δύο τραγικά λάθη που κόστισαν στην ομάδα του.

propoli

Αφού ζήτησε συγγνώμη από όλους τους φίλους των «κόκκινων» και τους συμπαίκτες του, ο μοιραίος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ επανήλθε, αυτή τη φορά μέσω instagram, τονίζοντας εκ νέου πόσο άσχημα αισθάνεται και αποκαλύπτοντας ότι δεν έχει καταφέρει ακόμη να κλείσει μάτι.

Τι έγραψε ο Κάριους στο Instagram:

«Δεν έχω κοιμηθεί μέχρι τώρα… Οι σκηνές παίζουν ακόμα στο κεφάλι μου ξανά και ξανά… Ζητώ απεριόριστα συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, από εσάς τους φιλάθλους και από όλο το επιτελείο.

Ξέρω ότι τα έκανα θάλασσα με τα δύο λάθη μου και σας απογοήτευσα όλους. Όπως είπα, θα ήθελα να μπορούσα απλώς να γυρίσω πίσω το χρόνο, αλλά αυτό δεν είναι δυνατό.

Είναι ακόμη χειρότερο γιατί όλοι αισθανθήκαμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης και ήμασταν στο παιχνίδι για αρκετή ώρα.

Ευχαριστώ τους απίστευτους φιλάθλους μας που ήρθαν στο Κίεβο και με στήριξαν, ακόμα και μετά το παιχνίδι. Δεν το λαμβάνω ως δεδομένο και για ακόμα μία φορά μου δείξατε πόσο μεγάλη οικογένεια είμαστε. Σας ευχαριστώ και θα επανέλθουμε πιο δυνατοί».

Loading