ΙΝΤΙΜΕ

Καμμένος: «Να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ μεγάλο και σύγχρονο γήπεδο» (vd)

Στην Τούμπα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (10/9) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, για να κάνει αυτοψία στους χώρους που πρόκειται να παραχωρηθούν στον ΠΑΟΚ, για το νέο γήπεδο. Μαζί του ήταν η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, καθώς και η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

propoli
Μετά τη συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, ο Πάνος Καμμένος, δήλωσε:

«Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, είναι επιθυμία της κυβέρνησης να βοηθήσουμε στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει ένα μεγάλο και σύγχρονο γήπεδο το οποίο θα μπορεί να φιλοξενεί διεθνείς αγώνες και να αποτελεί ένα στολίδι της πόλης.

Όπως και άλλες ΠΑΕ σε άλλες περιοχές της Ελλάδας απέκτησαν τα δικά τους γήπεδα, έτσι και η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει το δικό της στολίδι.

Είχαμε λοιπόν την ευκαιρία, έναν χώρο περί τα 21 στρέμματα να βρίσκεται στην ιδιοκτησία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπως επίσης και μικρές περιοχές γύρω από το γήπεδο για τις οποίες είχαμε ξεκινήσει ένα διάλογο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την παραχώρησή τους.

Είναι επάνω οι νομικοί μας και οι νομικοί σύμβουλοι και σήμερα θα έχουμε τελειώσει την τροπολογία. Ελπίζω να την καταθέσουμε στο πρώτο νομοσχέδιο που υπάρχει για την στρατιωτική δικαιοσύνη μέσα στις επόμενες ημέρες. Από τη μεριά του υπουργείου Άμυνας, η τροπολογία θα ψηφιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες».

Οι δηλώσεις του υπουργού:

Πηγή: Arenafm.gr

Loading