INTIME

Έσπασαν καρδιές στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός!

Ντέρμπι… από τα παλιά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1, σε μία αναμέτρηση με συγκλονιστική εξέλιξη και φινάλε.

propoli

Οι «πράσινοι» έφτασαν μία ανάσα από την κατάκτηση ενός σπουδαίου διπλού στην έδρα των «αιώνιων» αντιπάλων τους, καθώς προηγήθηκαν με καταπληκτικό γκολ του Κάτσε στο 61’ και κρατούσαν το προβάδισμά τους μέχρι και το 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην ισοφάριση με τον Σισέ και πήραν την… μπουκιά μέσα από το στόμα των αντιπάλων τους. Νωρίτερα, βεβαίως, είχαν χάσει και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν, με κορυφαία το δοκάρι στο 86’.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ο σοκαριστικός τραυματισμός που υπέστη ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ, Σωκράτης Διούδης, στη σύγκρουσή του με τον Νάτχο.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης (63’ Μάνος), Φορτούνης, Νάτχο (77’ Καμαρά), Ποντένσε, Χασάν (46’ Χριστοδουλόπουλος).

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης (53’ Κότσαρης), Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (73’ Πούγγουρας), Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Κάτσε, Ινσούα, Μπουζούκης (70’ Μουνιέ), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

Loading