Κολακευτικά λόγια από Φέντερερ για Τσιτσιπά

Μέσα στους πλέον υποσχόμενους τενίστες του μέλλοντος συμπεριέλαβε ο Ρότζερ Φέντερερ τον Στέφανο Τσιτσιπά, σε συνέντευξη που παραχώρησε λίγο μετά τον νικηφόρο αγώνα επί του Πίτερ Γκόγιοβιτζκ στο Open του Σινσινάτι.

propoli

Λίγες ημέρες μετά τον Τζόκοβιτς και ο Φέντερερ αναφερόμενος στους ανερχόμενους αστέρες του αθλήματος τόνισε ότι «ο Ναδάλ έκανε απίθανα πράγματα όταν ήταν ακόμη έφηβος και νομίζω πως είχε κερδίσει περισσότερα από 20 τουρνουά, πριν ακόμη γίνει 20 ετών. Θεωρώ πως μαζί με τον Μποργκ ήταν οι κορυφαίοι νεαροί όλων των εποχών, γιατί έπαιζαν από μικροί τένις υψηλού επιπέδου» τόνισε χαρακτηριστικά.

Για να προσθέσει: «Καλώς ή κακώς η σημερινή νέα γενιά, δεν μπορεί να φτάσει αυτά τα επιτεύγματα, ωστόσο είναι πολύ ευχάριστο να τους βλέπεις να αγωνίζονται και να παλεύουν κόντρα στους μεγαλύτερους. Κάποια στιγμή θα αποχωρήσουν οι παλαιότεροι και θα έρθουν για να πάρουν την θέση τους τενίστες όπως ο Ζβέρεφ, ο Τσιτσιπάς, ο Σαποβάλοφ, που φαίνεται ότι μπορούν να το κάνουν αυτό πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους της γενιάς τους».

Loading