Κορυφώνεται η μάχη του τίτλου στην Bundesliga

Η μάχη για την κατάκτηση της Bundesliga κορυφώνεται στη Γερμανία. Η Μπάγερν υποδέχεται τη μαχητική Βέντερ Βρέμης, ενώ η Ντόρτμουντ θα δοκιμαστεί στην έδρα της Φράιμπουργκ.

propoli
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Η Άουγκσμπουργκ μετρά επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη στην Μπουντεσλίγκα. Μακριά από το γήπεδό της έχει μια νίκη, δυο ισοπαλίες και έντεκα ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Άουγκσμπουργκ.

ΜΑΪΝΤΖ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ

Εντός έδρας η Μάιντζ συγκεντρώνει πολύτιμους βαθμούς έχοντας έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Μακριά από το Ντίσελντορφ η Φορτούνα μετρά τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Η Μπάγερ πέτυχε σημαντική νίκη με 0-1 στην έδρα της Στουτγκάρδης. Η Νυρεμβέργη ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στη Σάλκε. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Μπάγερ Λεβερκούζεν και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Η Μπάγερν παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο Μόναχο έχει δέκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα. Η Βέρντερ Βρέμης παραμένει αήττητη για έξι αγωνιστικές. Νίκησε την Φράιμπουργκ με 2-1. Η επιλογή είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΛΕΙΨΙΑ

Η Γκλάντμπαχ αγνοεί τη νίκη στους πέντε τελευταίους αγώνες που έχει δώσει. Εντός έδρας, πάντως, έχει εννιά νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Λειψία νίκησε 2-0 την Βόλφσμπουργκ και παραμένει χωρίς ήττα στις επτά τελευταίες αγωνιστικές. Η επιλογή είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΣΑΛΚΕ – ΧΟΝΦΕΧΑΪΜ

Εντός έδρας η Σάλκε αντιμετωπίζει προβλήματα έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και εννιά ήττες. Η Χόφενχαϊμ επικράτησε της Χέρτα με 2-0 και παρέμεινε αήττητη για έξι αγωνιστικές. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ήττα για τη Φράιμπουργκ από τη Βέρντερ Βρέμης με 2-1. Στο γήπεδό της έχει απολογισμό πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Ντόρτμουντ νίκησε δύσκολα τη Μάιντζ με 2-1. Μακριά από την έδρα της έχει επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Ντόρτμουντ.

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Η Χέρτα ηττήθηκε για πέμπτο συνεχόμενο αγώνα. Εντός έδρας μετράει πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Το Ανόβερο γνώρισε έκτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Χέρτα Βερολίνου.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Στην έδρα της η Βόλφσμπουργκ έχει έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η ομάδα της Φρανκφούρτης ηττήθηκε εντός έδρας με 1-3 από την Άουγκσμπουργκ. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

Loading