Κωστένογλου για… υπηρεσιακός

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Μιγκέλ Καρντόσο. Τον προπονητή που αφίχθη στα τέλη Μαϊου στην Αθήνα ως ο «μεταμορφωτής» και τρεις μήνες μετά φεύγει ως παντελώς αποτυχημένος. Παίρνει, μάλιστα, μαζί του και τον άνθρωπο που τον επέλεξε, το Νίκο Λυμπερόπουλο ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Οι έως τώρα πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η Ένωση θα ταξιδέψει την Τετάρτη (28/8) στην Τραπεζούντα για τη ρεβάνς με την Τραμπζονσπόρ με προπονητή τον 49χρονο Νίκο Κωστένογλου.

propoli

Ο διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» Ακαδημιών, χαίρει της εμπιστοσύνης του Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος και στο παρελθόν έχει εφαρμόσει κάτι ανάλογο. Το 2016 ανέβασε τον Στέλιο Μανωλά από την (τότε) Κ20 στην πρώτη ομάδα, ως προσωρινό αντικαταστάτη του Γκουστάβο Πογέτ και η ΑΕΚ πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας.

Θα είναι η τρίτη φορά που ο Κωστένογλου αναλαμβάνει μεσούσης (έστω και τυπικά) της περιόδου την Ένωση. Το έπραξε με απόλυτη επιτυχία το 2008 παίρνοντας την ομάδα από τον Λορένσο Σέρα Φερέρ και οδηγώντας την στην κορυφή της Λίγκας, όμως ο τίτλος κατέληξε στον Ολυμπιακό λόγω της γνωστής «υπόθεσης Βάλνερ»…

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading