INTIME

Κύπελλο Ελλάδας: Άγγιξε το θαύμα ο Ηρακλής, άνετος ο Αστέρας

Ο Ηρακλής άγγιξε το θαύμα της πρόκρισης, κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήταν αυτή που στην ισοβαθμία πήρε το… εισιτήριο της πρόκρισης στο Κύπελλο Ελλάδος, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Μόνο με ήττα ή ισοπαλία του Ατρόμητου με την Θύελλα Καμαρίου αύριο έχει ελπίδες πρόκρισης ο Ηρακλής.

propoli

Ο μεταμορφωμένος προς το καλύτερο Ηρακλής, κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και άγγιξε το… θαύμα της πρόκρισης η οποία κατέληξε στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη για μόλις ένα γκολ διαφοράς (σ.σ. Οι Κυανόλευκοι ήθελαν να κερδίσουν με 3-0 για να ξεπεράσουν σε τριπλή ισοβαθμία τον ΠΑΣ).

Η ομάδα του Τάσου Κατσαμπή, στην καλύτερή της φετινή εμφάνιση έβαλε δύσκολα στους Γιαννιώτες και με τα γκολ των Ρόβα (58′) και Κλέιτον (78′) πήρε μια νίκη-ψυχολογίας, με τον νέο τεχνικό του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, Μανουέλ Ρόκα, να παρακολουθεί από την κερκίδα τις προσπάθειες της νέας του ομάδας

Εμφατικός Αστέρας Τρίπολης

«Προπόνηση» στις Σέρρες αποδείχθηκε για τον Αστέρα Τρίπολης ο αγώνας με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στο γήπεδο του Πανσερραϊκού, για την 3η αγωνιστική στον 6ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Αρκάδες νίκησαν με το εμφατικό 4-0 και επικύρωσαν και τυπικά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, καταγράφοντας τρεις νίκες σε ισάριθμες συναντήσεις.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τα τέματά τους με τους Τσιλιανίδη στο 7΄, Μπαστιάνο στο 42΄, Δουβίκα στο 51΄ και Βαλιέντε στο 58΄. Ο

Να σημειωθεί πως οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου είχαν και δύο δύο δοκάρια, σε σουτ των Δουβίκα στο 8΄ και Τσιλιανίδη στο 20΄.

Loading