INTIME

Κύπελλο Ελλάδος: Γλίτωσε το «κάζο» από την Ιεράπετρα ο Παναθηναϊκός

Την ισοπαλία κατάφερε να… κλέψει ο Παναθηναϊκός από την Ιεράπετρα (2-2) στην αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας, με τους «πράσινους» ισοφαρίζουν στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης!

propoli

Ο αγώνας ήταν εξ αναβολής και διεξήχθη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδας. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 20ό λεπτό με σουτ του Χατζηθεοδωρίδη μέσα από την περιοχή, αλλά έξι λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κοντινή προβολή του Χίσι.

Πριν οι γηπεδούχοι προλάβουν να συνέλθουν από την «ψυχρολουσία» η Ιεράπετρα κατάφερε μάλιστα να φτάσει στην ανατροπή με κοντινό πλασέ του Αναστασόπουλου, σε σέντρα του Μούτσα από αριστερά.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Μπουζούκη στη θέση του Θεοχάρη ο Παναθηναϊκός πίεσε, είχε αρκετές ευκαιρίες και δοκάρι με το Καμπετσή στο 52΄, αλλά στο 81΄ ο Αναστασόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-3, όταν σε αντεπίθεση και μόνος προ του Κότσαρη πλάσαρε πάνω του.

Τελικά η ομάδα του Γιώργου Δώνη κατάφερε να πάρει το βαθμό στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με αριστερό πλασέ του Καμπετσή, από μεταβίβαση του Εμμανουηλίδη.

«Ανοιχτή» η πρόκριση

Ύστερα από αυτό το αποτέλεσμα, η πρόκριση είναι ανοιχτή για όλες τις ομάδες του ομίλου. Στη βαθμολογία προηγούνται Κισσαμικός και Παναθηναϊκός με 4 βαθμούς και ακολουθούν Παναιτωλικός και Ιεράπετρα με 1.

Για την 3η (τελευταία) αγωνιστική ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στις 19 Δεκεμβρίου στα Χανιά και η Ιεράπετρα μία ημέρα νωρίτερα (18/12) στην έδρα της με τον Παναιτωλικό.

Δείτε επίσης: Ομοσπονδία Ποδηλασίας κατά Παναθηναϊκού για το ΟΑΚΑ

Loading