Λεβ: «Δεν είμαι ο αντικαταστάτης του Ζιντάν στη Ρεάλ»

Κατηγορηματικά διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να είναι ο επόμενος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γιόακιμ Λεβ μιλώντας σήμερα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του φιλικού προετοιμασίας που θα δώσει η Εθνική Γερμανίας με την Αυστρία.

propoli

«Προφανώς θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο αυτό» τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, ο οποίος θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα του στην δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Ρωσίας, κάτι που κανένας προπονητής δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα.

“Εάν ένιωσε ότι η ομάδα του έφτασε στο ζενίθ οφείλουμε να το σεβαστούμε”

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θα βρει σίγουρα έναν πολύ καλό αντικαταστάτη του Ζιντάν» σχολίασε στη συνέχεια ο 58χρονος τεχνικός ο οποίος  δήλωσε πως ένιωσε έκπληξη όταν άκουσε την απόφαση του Γάλλου τεχνικού να αποχωρήσει από τον πάγκο των «μερένχες», λίγα μόλις 24ωρα μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Όταν  όμως κάνεις ένα βήμα πίσω, δεν είναι τόσο περίεργο, αν σκεφτεί κανείς τι έχει κάνει καθώς και τις τρεις διαδοχικές κατακτήσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι σε καλύτερη θέση για να νιώσει αν η ομάδα του έχει φτάσει στο ζενίθ ή το έχει ήδη ξεπεράσει. Εάν αισθάνεται ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή πρέπει να το σεβαστούμε» τόνισε εν’ κατακλείδι ο Γερμανός τεχνικός.

Loading