Λουτσέσκου: «Τα λάθη κάνουν την διαφορά»

Την ευκαιρία να αναλύσει ακόμη περισσότερο τις σκέψεις του αναφορικά με την χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στην Μπενφίκα είχε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας σε ρουμάνους δημοσιογράφους.

propoli

«Δεν είναι μόνο ο αποκλεισμός. Έχει να κάνει και με την ιστορία των δύο ομάδων. Η Μπενφίκα, έχει συνηθίσει να παίζει σε αυτό το επίπεδο. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ βρέθηκε για πρώτη φορά σε αυτή την κατάσταση, να διεκδικεί μια πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης» τόνισε αρχικά ο τεχνικός του «Δικεφάλου» και πρόσθεσε πως «το δεύτερο γκολ προήλθε από λάθος των παικτών μου, ωστόσο υπήρχαν στιγμές που έδωσαν και τη ζωή τους στο ματς. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Τα λάθη κάνουν την διαφορά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Δεν είχαμε την ευκαιρία να έχουμε πιο εύκολους αντιπάλους, μετά τα όσα συνέβησαν πέρσι στο πρωτάθλημα». Ο ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας. «Έχω συνηθίσει την ατμόσφαιρα των οπαδών του ΠΑΟΚ, που είναι πάντα δίπλα μας και μας υποστηρίζουν» είπε.

Από την πλευρά του, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τόνισε σε πορτογάλους δημοσιογράφους ότι «είχαμε έλλειψη εμπειρίας σε αυτή την διοργάνωση. Γνωρίζαμε ότι η Μπενφίκα ήθελε να κερδίσει, αλλά το ίδιο θέλαμε και εμείς. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Στο πρώτο 15λεπτο δεν αφήσαμε ον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του, σκοράραμε ένα γκολ και κρατούσαμε το αποτέλεσμα, όμως ένα μισάωρο μετά βρεθήκαμε να χάνουμε 3-1. Η Μπενφίκα εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Ότι δεν έκανε στο πρώτο ματς, το έκανε στο γήπεδό μας. Είχαν οκτώ σουτ και σημείωσαν τέσσερα γκολ. Εμείς θα σκύψουμε το κεφάλι και θα συνεχίσουμε την δουλειά μας».

Loading