“Λύγισε” η ΑΕΚ στο φινάλε και ηττήθηκε από τη Μπάμπεργκ

Πέρασαν 9 αγωνιστικές στο Τσάμπιονς Λιγκ για να ξαναγευτεί η ΑΕΚ την ήττα. Η Μπάμπεργκ έπαιζε για την πρόκρισή της, η ΑΕΚ είχε αέρα για λάθη, αλλά αγωνίστηκε σαν Βασίλισσα και κάτοχος του τροπαίου, λυγίζοντας στις λεπτομέρειες στα τελευταία δευτερόλεπτα.

propoli

Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, ή έστω ένα σημαντικό προβάδισμα αφού, στα 15” ο Λαρεντζάκης αστόχησε σε δύο διαδοχικά τρίποντα τη στιγμή που η Μπαμπεργκ είχε προηγηθεί με 2 πόντους μετά από βολές του Ράις.

Ο Μέις ήταν πολύ μακριά, το ίδιο και ο Θίοντορ και το γεγονός ότι η ΑΕΚ στερήθηκε ενός σπουδαίου δημιουργού δεν την εμπόδισε να φανεί άκρως ανταγωνιστική.

Μην ξεχνάμε ότι στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ, ο Μέις ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης για την ΑΕΚ. Στη Βαμβέργη η ΑΕΚ είχε το ματς κι αυτό φαινόταν ακόμα και στη στιγμή που ο Γερμανοί προηγήθηκαν με 8 πόντους στην τέταρτη περίοδο.

Πολύ γρήγορα ήρθε η απόδειξη. Δύο λεπτά πριν το τέλος το σκορ ήταν ισόπαλο και παρότι εκείνη τη στιγμή η ΑΕΚ χτύπησε την Μπάμπεργκ στο σημείο που η ίδια για μεγάλο διάστημα χτυπούσε την ελληνική ομάδα (επιθετικά ριμπάουντ), δεν ήταν τυχερή για να καταλήξει μία φορά η μπάλα στο δίχτυ σε ένα από τα δύο σουτ που επιχείρησε ο Λαρεντζάκης.

Loading