Μία νίκη μακριά από τον τίτλο ο Ολυμπιακός!

Άνετη ήταν η επικράτηση του Ολυμπιακού στο Παλατάκι απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο δεύτερο παιχνίδι για τον τίτλο, καθώς οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 1-3.

propoli

Μετά το άνετο 3-0 στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός πέρασε ακόμα πιο άνετα από το Παλατάκι (με εξαίρεση το πρώτο σετ). Οι Πειραιώτες επικράτησαν του ΠΑΟΚ με 3-1 (25-23, 21-25, 17-25, 15-25) κάνοντας επίδειξη δύναμης και πλέον προηγούνται με 2-0 νίκες, θέλοντας ακόμα μία για να κατακτήσουν το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ μετά το πρώτο σετ έκανε ότι ήθελε στο τάραφλεξ και έχοντας σε μεγάλη βραδιά τους Ραουβέρτινκ, Αλεξίεφ και Σμιτ δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα, απέναντι σε ένα κακό σήμερα αντίπαλο. Έτσι βρίσκονται μια ανάσα από τον τίτλο, που με βάση την εικόνα των δύο ομάδων είναι σχεδόν αδύνατο να τον χάσουν.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ έχοντας χάσει μέσα στο Ρέντη με καλή όμως εμφάνιση, έπρεπε να κάνουν την υπέρβαση για να ισοφαρίσουν την σειρά. Μια υπέρβαση που όχι μόνο δεν έκαναν, αλλά παίζοντας κάκιστο βόλεϊ μετά το 1-0, έδειξαν πως αυτή την περίοδο είναι εξαιρετικά δύσκολο να κοιτάξουν στα μάτια τους αντιπάλους τους.

Loading