INTIME

Μαρτίνς: «Μόνο η Ντουντελάνζ υπάρχει στη σκέψη μας»

Τον «κώδωνα του κινδύνου» έκρουσε στους ποδοσφαιριστές του ο Πέδρο Μαρτίνς, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ντουντελάνζ για το Europa League.

propoli

Ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε ότι η ομάδα του Λουξεμβούργου δυσκόλεψε τόσο τη Μίλαν όσο και την Μπέτις, αλλά ηοι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να νικήσουν για να διατηρήσουν τις ελπίδες πρόκρισης.

«Δεν θέλω να κάνω σύγκριση μεταξύ ελληνικού πρωταθλήματος και Europa League. Θα περιμένουμε κάτι αντίστοιχο με το πρώτο ματς. Η Ντουντελάνζ παίζει πίσω, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί μακρινές μπαλιές, αλλά είναι μια ομάδα που θέλει βαθμούς και δυσκόλεψε Μίλαν και Μπέτις», είπε ο Μαρτίνς.

«Δεν περιμένω ανοιχτό παιχνίδι, περιμένουμε όμως ένα ματς που θέλει πολλή προσοχή. Έναν κλειστό αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα ατού της», πρόσθεσε.

Για την προοπτική του Ολυμπιακού

Και συνέχισε με αναφορά στην προοπτική του Ολυμπιακού στον 6ο όμιλο: «Θα είναι σημαντικό βήμα μια ενδεχόμενη νίκη. Υπάρχουν δύο ομάδες πάνω από μας στη βαθμολογία, οπότε θα πρέπει να κερδίσουμε για να πλησιάσουμε στο στόχο της πρόκρισης».

Όσο για το πλάνο του; «Θα δούμε κάποιες αλλαγές, θα τις δείτε αύριο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, ακόμη και ο Χασάν, με εξαίρεση τον Γκερέρο που είναι τραυματίας. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο δικό μας παιχνίδι, για να παρουσιάσουμε ένα όμορφο θέαμα και να κερδίσουμε. Ότι και να συμβεί στο Μπέτις-Μίλαν δεν θα έχει σημασία αν δεν πάρουμε εμείς τους τρεις βαθμούς στο δικό μας παιχνίδι».

Ερωτηθείς κατά πόσο απασχολεί τους ποδοσφαιριστές του το επερχόμενο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, ήταν κατηγορηματικός: «Δεν υπάρχει κανένας παίκτης στην ομάδα που να σκέφτεται το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, να είστε σίγουροι. Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι, γιατί γνωρίζουμε πως δεν θα είναι τίποτα εύκολο».

Και συμπλήρωσε: «Θέλουν όλοι να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο στην Ευρώπη. Σε αυτό το επίπεδο δεν πρέπει να υποτιμηθεί κανένας αντίπαλος. Σκεφτόμαστε μόνο τη Ντουντελάνζ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που ανταποκρίνονται οι ποδοσφαιριστές, είναι ανυπόμονοι να παίξουν στον αγώνα της Πέμπτης».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος δήλωσε: «Είναι σημαντικό να μπούμε στον αγώνα όπως και πριν από δύο εβδομάδες στο Λουξεμβούργο, με πάθος και δύναμη. Δείξαμε τότε από την πρώτη στιγμή πως θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί η Ντουντελάνζ έχει καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Δεν έχουν να χάσουν τίποτα και θα προσπαθήσουν να πάρουν τους πρώτους βαθμούς τους. Θεωρώ πως από εμάς θα εξαρτηθεί».

Δείτε επίσης: Σήμερα το δεύτερο μέρος του Champions League

Loading