Μαρτίνς: «Να μην ξεχάσουμε την ταυτότητά μας»

Αισιόδοξος για τον αγώνα απέναντι στην Μπασακσεχίρ εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν τον πρώτο αγώνα του Γ προκριματικού γύρου του Champions Leauge επεσήμανε πως η ομάδα του θα εμφανιστεί καλύτερη από τις αναμετρήσεις με την Πλζεν και ξεκαθάρισε ότι αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα του είναι να μην ξεχάσει την αγωνιστική της «ταυτότητα».

propoli

Για το αν έχει μιλήσει με τον Βαλμπουενά για τη Μπασακσεχίρ και τον τρόπο παιχνιδιού της: “Σε ανεπίσημη βάση έχουμε κάνει κουβέντα με τον Βαλμπουενά αλλά και με άλλους παίκτες για τη Μπασακσεχίρ. Είμαστε απόλυτα πληροφορημένοι για τον αντίπαλό μας. Τον έχουμε μελετήσει καλά, έχουμε διάφορους μηχανισμούς που μας επιτρέπουν να… διαβάζουμε τον αντίπαλο”.

Για το ποια στοιχεία πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι για να πάρει θετικό αποτέλεσμα “Αυτό που χρειάζεται είναι να μην ξεχάσουμε την ταυτότητά μας. Να μην αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας. Να είμαστε προσεκτικοί και δυνατοί, γιατί θα αντιμετωπίσουμε ποιοτικό αντίπαλο. Και οι δύο βάσει ποιότητας αξίζουν να μπουν στους ομίλους. Παρόλο που έχουμε μπροστά μας δυνατό αντίπαλο, έχουμε τα όπλα μας για να εκπλήξουμε τον αντίπαλο”.

Από τη μεριά του, ο Ντάνιελ Ποντένσε επισήμανε: “Είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι, βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα, είναι το τρίτο επίσημο παιχνίδι για εμάς. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ ποιοτικές. Το απέδειξαν πέρυσι με την απόδοσή τους. Εμείς πρέπει να δούμε το δικό μας παιχνίδι. Είμαστε εδώ για να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα”.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading