INTIME

Ματιάσεβιτς: «Δεν είχαμε το ίδιο όραμα με την ΑΕΚ…»

Για διαφορά… οράματος με την ΑΕΚ έκανε λόγο ο Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς, μετά το «διαζύγιό» του με την Ένωση. Ο πρώην, πλέον, αθλητικός διευθυντής της ομάδας βρίσκεται εδώ και καιρό στη Σερβία, αφού είχε διαφανεί η αποχώρησή του από τον «Δικέφαλο».

propoli

«Το συμβόλαιο που είχαμε με την ΑΕΚ λήγει σε περίπου ένα μήνα και δεν θα ανανεωθεί. Δεν είχαμε το ίδιο όραμα, αλλά δεν υπήρχαν διαφωνίες, τσακωμοί. Παραμένουν οι εξαιρετικές σχέσεις με την ΑΕΚ, απλά δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας», δήλωσε ο ίδιος στο «sportske.net».

«Δεν είναι θέμα χρημάτων» λέει ο Ματιάσεβιτς

Ερωτηθείς αν υπήρξαν διαφωνίες για τα μεταγραφικά, οι οποίες τον ώθησαν στην πόρτα της εξόδου, ο ίδιος απάντησε: «Δεν θα το σχολιάσω αυτό. Συμφωνώ με όλα όσα έπραξε ο πρόεδρος και με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας. Κάναμε ό,τι κάναμε. Δεν είναι θέμα χρημάτων».

Όσον αφορά τη λύση της συνεργασίας που ανακοινώθηκε την Πέμπτη (22/11), είπε: «Δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά ήρθε φυσιολογικά. Δεν θέλω να κάθομαι δύο χρόνια απλώς και μόνο για τα χρήματα. Η συνεργασία ολοκληρώνεται και δεν θα ανανεωθεί. Είμαι στο Βελιγράδι, περιμένω κάτι, μια προσφορά που ελπίζω πως θα έρθει. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αυτό με την ΑΕΚ είναι κάτι που συνέβη πρόσφατα και υπάρχει χρόνος».

Loading