INTIME

Μελισσανίδης: «Κάνουμε πράξη όλα όσα είχαμε πει»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο περιθώριο της εκδήλωσης για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

propoli

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης αναφέρθηκε στην παρουσία σημαντικών ανθρώπων στην σημερινή εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «σήμερα θεωρώ ότι είναι μια ακόμα σημαντική μέρα, είναι μια μέρα για τον προσφυγικό ελληνισμό.

Εκτός από το γήπεδο που φτιάχνουμε, δημιουργούμε και αυτό το μουσείο που θα καλύψει όλη την ιστορία του προσφυγικού ελληνισμού. Θέλω να πιστεύω ότι δημιουργείται κάτι ξεχωριστό στο Μουσείο αυτό που θα στεγαστεί στο γήπεδο της ΑΕΚ. Η παρουσία τόσο σημαντικών ανθρώπων εδώ σήμερα άλλωστε σημαίνει πολλά».

«Κάνουμε πράξη όλα όσα είχαμε πει»

Ενώ σχετικά με το αν ο ίδιος αισθάνεται υπερήφανος για την υλοποίηση του οράματος για το νέο «σπίτι» της ΑΕΚ υποστήριξε ότι «Δεν είναι θέμα αν εγώ νιώθω περήφανος. Απλώς κάνουμε πράξη όλα όσα είχαμε πει. Το γήπεδο τρέχει, το Μουσείο το ξεκινάμε και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι όλα όπως τα θέλουμε. Εύχομαι και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Δείτε επίσης: Σε κίνδυνο η συμμετοχή της Παρί στο Champions League

Loading