INTIME

Μελισσανίδης: «Στόχος της ΑΕΚ είναι μόνο η κορυφή»

Ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά τους στόχους της ΑΕΚ ενόψει της νέας περιόδου ήταν ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης Δημήτρης Μελισσανίδης.

propoli

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, αφού παρουσίασε το νέο προπονητή και τους συνεργάτες του και τους καλωσόρισε στο τμήμα, στη συνέχεια απευθύνθηκε προς τους παίκτες τονίζοντάς τους ότι στόχος της Ένωσης στη νέα περίοδο δεν είναι άλλος από την επιστροφή της στην κορυφή.

«Θέλω να καλωσορίσω τον νέο σας προπονητή, το νέο τιμ αλλά και τους νέους ποδοσφαιριστές και να σας ευχηθώ καλή χρονιά. Να είστε καλά, να είστε υγιείς και πάνω απ όλα να είμαστε οικογένεια.

Προερχόμαστε από μια κακή σεζόν την οποία πρέπει να την ξεχάσουμε. Η ΑΕΚ είναι ομάδα που ο μόνος της στόχος είναι η κορυφή. Είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψετε σκληρά για να δημιουργήσουμε μια νέα και πολύ καλή ομάδα. Και μην ξεχνάτε ότι πλησιάζει ο καιρός που θα μπούμε στο δικό μας γήπεδο, στο δικό μας σπίτι. Καλή χρόνια σε όλους.»

Παρελθόν ο Γιαννιώτας

Ούτε 10 μήνες δεν διήρκησε η καριέρα του Γιάννη Γιαννιώτα στην ΑΕΚ. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα (27/06) τη λύση της συνεργασία της με τον διεθνή επιθετικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 26χρονος είχε αποκτηθεί την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου το καλοκαίρι του 2018 με συμβόλαιο έως το 2021. Δεν κατάφερε, όμως, να καθιερωθεί, πραγματοποιώντας 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον διεθνή επιθετικό Γιάννη Γιαννιώτα, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα σε αυτόν τον ένα χρόνο που φόρεσε τη φανέλα της και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.»

 

Loading