Με διάσειση έπαιζε ο Κάριους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Με τη βούλα… γιατρών ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Λόρις Κάριους, έπαζε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με διάσειση, όπως αποδείχθηκε από τα αποτελέσματα σειράς εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Γερμανός ποδοσφαιριστής.

propoli

Η αιτία της διάσεισης ήταν το χτύπημα που δέχθηκε ο Κάριους σε μια φάση από τον Σέρχιο Ράμος προτού κάνει τις δυο μεγάλες γκάφες στον τελικό με τη Ρεάλ.

Όπως αποδείχθηκε τελικά, στις 31 Μαΐου ο Κάριους εξετάστηκε από τους γιατρούς Ρος Ζαφόντε και Λένορ Χέργκερτ στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης και τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Λίβερπουλ. Ότι δηλαδή ο τερματοφύλακας της ομάδας δεν ήταν σε θέση να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του αγώνα.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση για τον Κάριους

«Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο Κάριους υπέστη διάσειση στη διάρκεια του αγώνα της 26ης Μαΐου. Τη στιγμή της εξέτασης, διαπιστώθηκε πως υπήρχε οπτική χωρική δυσλειτουργία και πιθανότατα συνέβη αμέσως μετά το χτύπημα. Ήταν πιθανό αυτός ο τραυματισμός να επηρέασε την απόδοσή του. Από τότε υπάρχει σημαντική και σταθερή βελτίωση και αναμένουμε πλήρη ανάκαμψη» τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.

 

Loading