Με Λάζαρο 1-0 τον Λεβαδειακό ο Ολυμπιακός

Με μια αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου στο 62’, ο Ολυμπιακός λυτρώθηκε στο εντός με τον Λεβαδειακό (1-0) και ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα.

propoli

Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, που επικράτησε 1-0 εντός έδρας του Λεβαδειακού έχοντας ως λυτρωτή τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος ξεκλείδωσε την άμυνα των Βοιωτών με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 62’ και αποδεικνύει για ποιο λόγο αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους».

Χαμένο πέναλτι στο 42’ είχε για τους γηπεδούχους ο Φορτούνης. Αρκετά φλύαρη οι Πειραιώτς στο πρώτο ημίωρο, όμως ανέβασαν στροφές, ειδικά μετά το δεύτερο ημίχρονο και έκαμψαν την σθεναρή αντίσταση της ομάδας του Άκη Μάντζιου.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς, Μεριά, Τσιμίκας, Τοροσίδης (46′ Μπουχουλάκης), Καμαρά, Πάρντο (46′ Χασάν), Φορτούνης (87′ Νάτχο), Χριστοδουλόπουλος, Γκερέρο

Λεβαδειακός (Μάντζιος): Επασί, Τσαμπούρης, Κρνέτα (80′ Αντιλέχου), Ζησόπουλος, Ντιόγκο, Μητρόπουλος, Όμο (71′ Καραχάλιος), Γιακουμάκης, Σουμπίνιο, Νάνγκις (63′ Σαβαντόγκο), Μαρκόβσκι.

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης)

 

Loading