Με πάθος η Εθνική μας απέναντι στην Ιταλία

Του Μάκη Ιωαννίδη
Δίχως αμφιβολία το μεγάλο φαβορί του δέκατου ομίλου για τα προκριματικά του Euro 2020 είναι η Ιταλία.

propoli

Η εθνική μας ομάδα θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να επιστρέψει σε μεγάλες διοργανώσεις και μοιάζει ικανή να το καταφέρει. Φινλανδία και Βοσνία, ωστόσο, δεν είναι εύκολοι αντίπαλοι.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΒΟΣΝΙΑ

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη για την Φιλανδία αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης. Οι Σκανδιναβοί νίκησαν 0-2 στην Αρμενία αλλά ηττήθηκαν με 2-0 από τους Ιταλούς. Επιθετική ομάδα η οποία στην έδρα της εμφανίζεται αρκετά σταθερή. Η Βοσνία δεν είναι πλέον η ομάδα που μπορεί να έχει υψηλές απαιτήσεις. Ναι μεν διαθέτει καλούς παίκτες αλλά νίκησε δύσκολα την Αρμενία με 2-1, ενώ στη συνέχεια ήρθε ισόπαλη με την εθνική μας ομάδα 2-2 στο Σεράγεβο. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΑΡΜΕΝΙΑ-ΛΙΧΝΕΝΣΤΑΪΝ

Δυο ήττες για την Αρμενία, με την πρώτη να έρχεται από την Βοσνία με 2-1 και να ακολουθεί η δεύτερη από την Φινλανδία με 0-2 στο Έρεβαν. Θα προσπαθήσει να κατακτήσει τη νίκη. Το Λιχτενστάιν είναι αρκετό αδύναμο. Έχασε με 6-0 από την Ιταλία και 0-2 από την Ελλάδα. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Αρμενία.

ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ

Η εθνική μας ομάδα ξεκίνησε με θετικό πρόσημο τους προκριματικούς αγώνες και θα ελπίζει ακόμα περισσότερο στην πρόκριση εφόσον εξασφαλίσει ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στην Ιταλία. Νίκη με 0-2 στο Λιχνενστάϊν και ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της Βοσνίας για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Οι Ιταλοί έχουν δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Η επιλογή μπορεί να είναι: UNDER 2.5 ΓΚΟΛ.

 


Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Politik την Παρασκευή 07 Ιουνίου 2019

Loading