INTIME SPORTS

Με Φορτούνη σέντερ φορ ο Ολυμπιακός! Δείτε την ενδεκάδα (pic)

Τον Κώστα Φορτούνη, όπως αναμενόταν, επέλεξε να κατεβάσει σε ρόλο σέντερ φορ κόντρα στη Μπέτις ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ωστόσο επέλεξε να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Νάτχο χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα τρεις αμυντικούς μέσους.

propoli

Τα προβλήματα τραυματισμών αλλά και οι υψηλές απαιτήσεις του αγώνα στην έδρα της εξαιρετικής Μπέτις, φέρνουν αλλαγές τόσο στα πρόσωπα όσο και στο σχήμα του Ολυμπιακού. Στο κρίσιμο αυτό ματς που πιθανώς να καθορίσει την ευρωπαϊκή μοίρα των «ερυθρόλευκων» για φέτος, ο Πέδρο Μαρτίνς επιλέγει σχήμα 4-3-3 και την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση τριών αμυντικών μέσων, αφήνοντας εκτός αρχικής ενδεκάδας τον Νάτχο. Αντίθετα, «μέσα» είναι Καμαρά, Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε.

Στην κορυφή της επίθεσης, από τη στιγμή που Χασάν και Λάζαρος είναι στα πιτς, ο Γκερέρο ακόμη ανέτοιμος για φουλ 90λεπτο και ο Μάνος εκτός ευρωπαϊκής λίστας, ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε το λογικό, βάζοντας σε ρόλο σέντερ φορ τον Κώστα Φορτούνη, με Ναουέλ και Ποντένσε στα άκρα.

Στην άμυνα, επέλεξε τον Τσιμίκα για αριστερό μπακ αντί του Κούτρη και τους «γνωστούς» υπόλοιπους: Ομάρ δεξιά, Βούκοβιτς – Σισέ στα στόπερ και Ζοζέ Σα στο τέρμα.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν»

Σα, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Σισέ, Ομάρ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ναουέλ, Φορτούνης, Ποντένσε.

Loading