INTIME SPORTS

Μονομαχία πρωτοπόρων στην Κέρκυρα

Σημαντικός αγώνας για τη συνέχεια της Football League θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον φιλόδοξο φέτος Απόλλωνα Λάρισας. Εύκολη αποστολή αναμένεται να έχει ο Βόλος στην Άρτα, ενώ δύσκολη θα είναι η έξοδος του Ηρακλή στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο.

propoli

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η Κέρκυρα έχασε στην Πάτρα και απομακρύνθηκε από την πρώτη θέση. Δεν θα έχει εύκολο έργο κόντρα στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας. Εντός έδρας έχει πέντε νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, ενώ είναι αήττητη στους τελευταίους πέντε αγώνες. Ο Απόλλων παραχώρησε ισοπαλία στον Ηρόδοτο και έχασε πολύτιμους βαθμούς. Μακριά από την Λάρισα έχει σημειώσει τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και μόλις μια ήττα Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Κέρκυρα.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ-ΣΠΑΡΤΗ

Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται ο Κισσαμικός, ο οποίος νίκησε και τον Απόλλωνα Πόντου με 1-0. Στα Χανιά έχει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Η Σπάρτη πήρε σημαντική νίκη κόντρα στον Αιγινιακό με 1-0, αλλά εξακολουθεί  να είναι μια αδύναμη ομάδα. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη και πέτυχε τρεις ισοπαλίες ενώ έχει τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί  να είναι: Νίκη για Κισσαμικό και UNDER 2.5 ΓΚΟΛ.

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ-ΒΟΛΟΣ

Ισοπαλία απέσπασε η ομάδα της Άρτας (0-0) στα Τρίκαλα. Στο γήπεδο της έχει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Ο Βόλος επέστρεψε στις νίκες και επικράτησε με 3-1 του Αήττητου Σπάτων. Εκτός έδρας έχει την καλύτερη επίδοση της κατηγορίας και είναι αήττητος, έχοντας έξι νίκες και μια ισοπαλία. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση της Football League. Η επιλογή μπορεί να είναι : Νίκη Βόλου και UNDER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Την ήττα με 3-1 από τον Βόλο γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα των Σπάτων. Στην Αθήνα ο Αήττητος έχει σημειώσει μόλις μα νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες. Ο Πλατανιάς πήρε απρόσμενη ισοπαλία στο φινάλε από τον Ηρακλή με 2-2. Μακριά από το γήπεδο του έχει σημειώσει δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί  να είναι: Ισοπαλία.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Νέα ήττα για τον Αιγινιακό με 1-0 από την Σπάρτη. Στην Πιερία οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει μια νίκη, μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Η Παναχαϊκή σημείωσε μεγάλη νίκη κόντρα στη Κέρκυρα με 1-0 και πλέον προσπαθεί να παραμείνει στην πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος. Μακριά από την Πάτρα έχει μόλις μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Παναχαϊκή.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ήττα για τον Απόλλωνα με 1-0 από τον Κισσαμικό την προηγούμενη αγωνιστική. Στην Καλαμαριά οι «Ροσσονέρι» έχουν  τρεις νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Ο Εργοτέλης επέστρεψε στις νίκες και επικράτησε με 2-0 επί της Δόξας Δράμας. Αν και εκτός έδρας οι Κρητικοί ξεκίνησαν εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, αγνοούν τη νίκη στις τελευταίες πέντε εξορμήσεις τους. Ο συνολικός απολογισμός του Εργοτέλη μακριά από το γήπεδο του είναι δυο νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Ισοπαλία.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ

Την προηγούμενη αγωνιστική η Δόξα έχασε 1-0 στο Ηράκλειο από τον Εργοτέλη. Παρόλα αυτά βελτιώνεται σημαντικά όταν αγωνίζεται στη Δράμα. Χάρη στην πρόοδό της, εντός έδρας έχει πλέον τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες Τα Τρίκαλα έμεναν στο 0-0 με τον Καραϊσκάκης στην έδρα τους. Έχουν τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη. Συνολικά εκτός έδρας  δεν έχουν νίκη και μετρούν δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Δόξα Δράμας.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ

Σημαντική ισοπαλία απέσπασε ο Ηρόδοτος στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας με 1-1. Στο Ηράκλειο έχει μέχρι στιγμής απολογισμό τρεις νίκες και τέσσερις ήττες. Οι Κρητικοί είναι η ομάδα με τις λιγότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (1). Ο Ηρακλής, από τη δική του πλευρά, παραχώρησε ισοπαλία στο φινάλε του αγώνα με τον Πλατανιά. Μακριά από το καυταντζόγλειο έχει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τον Ηρακλή.

Loading