INTIME

Μπάσκετ: Προς Α2 οδεύει ο Ολυμπιακός μετά τον ορισμό Αναστόπουλου!

Ορατό είναι, πλέον, το ενδεχόμενο να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός στην Α2 κατηγορία του μπάσκετ, μετά τον ορισμό του Παναγιώτη Αναστόπουλου στη διαιτητική τριάδα του αγώνα με τον Προμηθέα και δεδομένης της άρνησης των «ερυθρολεύκων» να αγωνιστούν με το συγκεκριμένο διαιτητή.

propoli

Οι Περαιώτες έχουν ασκήσει εδώ και καιρό «βέτο» στον ορισμό τριών διαιτητών στα παιχνίδια του (Μάνου, Παναγιώτου και Αναστόπουλου). Ο τελευταίος ορίστηκε, τελικά, στον προσεχή αγώνα με τον Προμηθέα (8/5), φέρνοντας την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ αντιμέτωπη με μία ιστορικής σημασίας απόφαση.

Εάν, λοιπόν, ο Ολυμπιακός εμμείνει στην αρχική του απειλή και δεν κατέβει να αγωνιστεί, αυτομάτως υποβιβάζεται στην Α2, καθώς θα είναι η δεύτερη φορά που θα απόσχουν φέτος από αγώνα της Α1. Είχε προηγηθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για τη 19η αγωνιστική, στο οποίο δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν επειδή δεν ορίστηκαν ξένοι διαιτητές, όπως είχαν αιτηθεί.

Ξέσπασμα Γιαννακόπουλου

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των διαιτητών υπήρξε και ένα ξέσπασμα του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος δήλωσε:

«Παρακολουθούμε επί εννέα συνεχόμενες αγωνιστικές την ΚΕΔ να πράττει σε ανομία, να υφίσταται και να υποκύπτει στον εκβιασμό του Ολυμπιακού, λέγοντας ότι δεν θα κατέβει εάν οριστούν ξανά κάποιοι από τους συγκεκριμένους τρεις διαιτητές. Αυτό τι αποδεικνύει; Αποδεικνύει αυτό που λένε οι Ολυμπιακοί, ότι κράτος είναι ο Ολυμπιακός. Αλλά το θέμα μας είναι ότι ζούμε σε ένα κράτος μπ…λο. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να υποκύψει σε αυτά τα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να μείνει παρατηρητής σε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Loading