ΙΝΤΙΜΕ SPORTS

Μπάχα: «Δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα δώσουμε ότι έχουμε»

Στην δυναμικότητα της ομάδας του ΠΑΟΚ και στο ταλέντο του Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς στάθηκε ιδιαίτερα ο προπονητής της Μπάτε Μπορίσοφ, Αλεξέι Μπάχα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League (13/12, 19.55).

propoli

«Εγώ πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλή φόρμα και από άποψη φυσικής κατάστασης και ψυχολογικά. Δεν μπορούσαμε να προετοιμαστούμε όπως θα θέλαμε στη Λευκορωσία, γιατί είναι δύσκολες οι συνθήκες εκεί, αλλά είναι σημαντικό ότι οι παίκτες ήταν μαζί όλο αυτό το διάστημα. Δουλέψαμε σε κάποια λάθη που έχουμε κάνει και πιστεύω ότι θα είμαστε πάρα πολύ δυνατοί αύριο» τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Λευκορώσων και πρόσθεσε: «Έχουμε δουλέψει πολύ πάνω στον ΠΑΟΚ και έχουμε δει όλα τα τελευταία παιχνίδια του. Έχουμε κάνει μεγάλη ανάλυση. Η κάθε λεπτομέρεια σε τέτοια ματς, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά».

Σ’ ότι αφορά τις διαφορές που θα έχει το αυριανό παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο στη Λευκορωσία ο Αλ. Μπάχα σημείωσε πως «έχουμε δουλέψει πάνω στα λάθη μας και θα πρέπει να παίξουμε με μεγάλη προσοχή από τα πρώτα λεπτά. Είναι προφανές ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πάρα πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, με καλή επίθεση και έναν εξαιρετικό προπονητή. Καταλαβαίνουμε πολύ καλά με ποιον θα παίξουμε αύριο. Θα είναι δυνατό και δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα τα δώσουμε όλα. Έχουμε την εμπειρία και πολύ μεγάλες παραστάσεις από παιχνίδια με μεγάλες ομάδες».

Επίσης σε ερώτηση για τους παίκτες που ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ απάντησε πως «όλοι οι παίκτες είναι ποιοτικοί σε κάθε γραμμή. Ο πρώτος που έρχεται ωστόσο στο μυαλό μου είναι ο Πρίγιοβιτς, επειδή σκοράρει και είναι ένας πολύ καλός επιθετικός».

Τέλος ο Ζάχαρ Βολκόφ που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Μπάτε στη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε ότι «λόγω των καιρικών συνθηκών δεν θα μπορούσαμε να προετοιμαστούμε όπως θέλαμε στη Λευκορωσία γι’ αυτό αύριο πρέπει να δώσουμε το 120% των δυνατοτήτων μας. Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το πετύχουμε».

Loading