Μπέος: «Ο Βόλος θα συνεχίσει να επενδύει στον αθλητισμό»

Η επίσημη παρουσίαση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης νεανίδων (U17), που φιλοξενείται στον Βόλο το διάστημα 1-8 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή 16 εθνικών ομάδων, έγινε σήμερα (30/8) στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

propoli

Παρόντες στη συνέντευξη Τύπου ο οικοδεσπότης Αχιλλέας Μπέος, Δήμαρχος Βόλου, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Υδατοσφαίρισης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (Len) Τζιάνι Λότζι και η έφορος της Εθνικής μας ομάδας και μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ, Βασιλική Αρβανιτοπούλου.

Ο Αχιλλέας Μπέος στην τοποθέτηση του, υπογράμμισε: «Είμαστε ευτυχείς που έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη της ΚΟΕ για την διοργάνωση τέτοιων μεγάλων διοργανώσεων στην πόλη μας, με βάση φυσικά και όσες προηγήθηκαν και σημείωσαν επιτυχία. Ο Βόλος, αποτελεί εγγύηση ότι και φέτος θα τα καταφέρει να πετύχει.

Έχουμε μεγάλο δίκτυο εθελοντών τους οποίους και ευχαριστώ, αλλά και την τεχνογνωσία να πετύχουμε σε μια τέτοια διοργάνωση. Ο Δήμος μας, θα συνεχίσει να επενδύει στον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό. Καλή επιτυχία σε όλους και προ πάντων στην Εθνική μας ομάδα φυσικά».

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading