Μπέρνλι: «Τραυματίστηκαν πέντε φίλαθλοί μας στο “Καραϊσκάκης”»

Για πέντε φιλάθλους της που τραυματίστηκαν στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό κάνει λόγο η Μπέρνλι. Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου αναφέρεται, ότι ένας εκ των τραυματιών μαχαιρώθηκε στο πόδι.

propoli

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπέρνλι:

«Η Μπέρνλι εγκωμιάζει τους φιλάθλους της που ταξίδεψαν για να ακολουθήσουν τους Κλάρτετς στην Αθήνα. Λίγοι περισσότεροι από 900 οπαδοί ήταν στην εξέδρα των φιλοξενούμενων του ‘”Γ. Καραϊσκάκης” για το παιχνίδι του Europa League με τον Ολυμπιακό.

Η συντριπτική πλειοψηφία τους συμπεριφέρθηκε για άλλη μία φορά άψογα και η μεταφορά των οπαδών με πούλμαν που οργανώθηκε από το σύλλογο ήταν ξανά επιτυχημένη, όπως και στον προηγούμενο γύρο στην Κωνσταντινούπολη.

Παρ’ όλα αυτά, πέντε από τους φιλάθλους μας δυστυχώς τραυματίστηκαν -συμπεριλαμβανομένου και ενός ατόμου που μαχαιρώθηκε στο πόδι- και δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες στο γήπεδο.

Όσοι τραυματίστηκαν ταξίδεψαν ανεξάρτητα στο γήπεδο, εκτός της οργανωμένης επιχείρησης μετακίνησης.

Η Μπέρνλι συνεργάζεται στενά με τον Ολυμπιακό και την τοπική ελληνική αστυνομία για την έρευνα αυτών των περιστατικών.

Νεότερη ενημέρωση: Μία ομάδα 22 οπαδών προσήχθησαν από την Αστυνομία πριν από το παιχνίδι για παραβάσεις της ελληνικής νομοθεσίας περί μέθης.

Δεν συνελήφθησαν, αλλά προσήχθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι αργότερα το βράδυ της Πέμπτης, χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες».

Loading