Μπλατ: «Δεν έκανα καλή δουλειά αφού δεν κερδίσαμε»

Η ήττα σοκ του Ολυμπιακού από την Νταρουσάφακα δεν άφησε ανεπηρέαστο τον Ντέιβιντ Πλατ ο οποίος έκανε λόγο για κακή προετοιμασία από την πλευρά του αλλά και έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης από την πλευρά της ομάδας του.

propoli

«Συγχαρητήρια στην Νταρουσάφακα. Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ χαλαρά και χάσαμε με μεγάλη διαφορά το πρώτο δεκάλεπτο. Επιστρέψαμε στα υπόλοιπα δεκάλεπτα όμως κυνηγούσαμε συνεχώς στο σκορ καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Στην Ευρωλίγκα θα πρέπει να παίζεις συγκεντρωμένα και τα σαράντα λεπτά, κάτι που εμείς δεν κάναμε απόψε. Πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά και να προχωρήσουμε», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού΄

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω δει όλα τα παιχνίδια της αντιπάλου μας. Θεωρώ πως οι παίκτες που ήταν και την περσινή χρονιά εδώ έπαιξαν πολύ καλά εναντίον μας. Δεν περίμενα αυτό, αλλά δεν είχαμε την σωστή αντίδραση».

Για να καταλήξει: «Σκοπός ήταν να κερδίσει η ομάδα μου και προφανώς δεν έκανα πολύ καλή δουλειά. Και από αυτή την άποψη, απογοητεύτηκα»

Loading