INTIME SPORTS

Μπρέικ του ΠΑΟΚ στην Πάτρα με… θρίλερ!

Ο ΠΑΟΚ ήταν απόλυτα ψύχραιμος, σε αντίθεση με τον Προμηθέα Πάτρας, και πήρε την πρώτη νίκη στη σειρά των μικρών τελικών της φετινής Μπάσκετ Λιγκ. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου επικράτησε με 79-81 εκτός έδρας μετά από ένα επεισοδιακό ματς και «έσπασε» την έδρα του Προμηθέα στο πρώτο κιόλας μεταξύ τους ματς.

propoli

Μοιραίοι για την ομάδα του Μάκη Γιατρά οι Πράδερ και Γκίκας. Ο μεν Αμερικανός αστόχησε σε βολή με το σκορ στο 79-80 με μόλις 11″ να απομένουν, ο δε Έλληνας γκαρντ έκανε λανθασμένη επαναφορά στο 79-81 με 6″ να απομένουν.

Η ουσία, πάντως, είναι ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» έφυγε με μεγάλο διπλό από την Πάτρα κι έκανε δικό του το προβάδισμα στη μάχη για την κατάκτηση της 3ης θέσης της φετινής Μπάσκετ Λιγκ.

Πρωταγωνιστές για τον ΠΑΟΚ, για άλλη μια φορά, οι Φιλ Γκος και Τέραν Πέτεγουεϊ. Ο πρώτος πέτυχε 18 πόντους, ενώ ο δεύτερος 11, με τον αρχηγό Βαγγέλη Μαργαρίτη να προσθέτει επίσης 11 και τον Ουσμάν Κρουμπάλι 10.

Για τους ηττημένους, ο Πράδερ, παρότι έχασε την πολύ κρίσιμη βολή στο τέλος του ματς, πέτυχε 20 πόντους, με το Νίκο Γκίκα να προσθέτει επίσης 20. Ο Φαγιέ σημείωσε 17 και ο Λίποβι 11.

Τα δεκάλεπτα: 18-25, 40-43, 55-58, 79-81

Πηγή: arenafm.gr

Loading