Νίκησε η ΑΕΚ- «βράζει» για Σιδηρόπουλο o Ατρόμητος

Με ένα φάουλ που ο Σιδηρόπουλος καταλόγισε ως… πέναλτι (παράβαση εκτός γραμμής περιοχής) και ο Πόνσε μετέτρεψε σε γκολ, η ΑΕΚ πήρε νίκη με 1-0 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, κάνοντας βήμα πρόκρισης στους «4» του Κυπέλλου, παίρνοντας το αβαντάζ για τον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ.

propoli

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και την πρόταση της αναμέτρησης Βαγιαδολίδ – Βιγιαρεάλ (08/02)

Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε ντεμπούτο στη νέα θητεία του στην ΑΕΚ, ενώ στην αναμέτρηση υπήρξε 20λεπτη διακοπή, επειδή έπεσαν τα… φώτα στο 55´ και το ματς ολοκληρώθηκε λίγο πριν το 120´, χωρίς φυσικά να υπάρχει… παράταση!

Έντονα παράπονα από τον Ατρόμητο

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι διατύπωσε έντονα παράπονα για τη διαιτησία, όπως και για πέναλτι στο 28´, σε χέρι του Χουλτ, ενώ οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν μόλις στο 10´ τον Τσιγκρίνσκι με αναγκαστική αλλαγή (μπήκε ο Τσόσιτς).

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, ξέσπασε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά την ήττα από την ΑΕΚ(0-1) στο κύπελλο, διαμαρτυρόμενος  για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου. Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος της ομάδα του Περιστερίου, ζήτησε την παραίτηση του Μέλο Περέιρα και των συνεργατών του.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Σπανός:

«Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε μια συνέντευξη Τύπου να μιλήσω για την διαιτησία. Σήμερα παρακολουθήσαμε μια παρωδία με πρωταγωνιστή τον Περέιρα και τους συνεργάτες του. Έχουμε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος με πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ατρομητο στο πρώτο ημίχρονο και πέναλτι που δόθηκε έξω από την περιοχή υπέρ της ΑΕΚ σε μια φάση που δεν ξέρω αν έγινε καν φάουλ.

Αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο κ. Περέιρα. Βλέπουμε άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για τις ομάδες. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε πολύ κακές διαιτησίες εις βάρος μας και αντί να τιμωρηθούν οι διαιτητές στα ματς με Ξάνθη και Λαμία ήρθαν σήμερα εδώ με τον «κορυφαίο»’Έλληνα διαιτητή και είδατε τι έγινε. Αυτή είναι η βιτρίνα μας.

Η καραμέλα της κάθαρσης και της εξυγίανσης τελείωσε. Έχουμε ένα πρωτάθλημα που προστατεύονται οι τρεις μεγάλοι και οι άλλοι σφάζονται στο γόνατο. Σήμερα έπαιζε ο τρίτος και ο τέταρτος βαθμολογίας, αλλά ο Σιδηρόπουλος κατάφερε να ξεσηκώσει τον κόσμο του Περιστερίου.

Θα ζητήσουμε από τον κ. Γραμμένο την παραίτηση του Περέιρα και των συνεργατών του. Ζητήσαμε ξένους διαιτητές αλλά επέλεξαν να μην βάλουν. Θα επισκεφτουμε την ΟΥΕΦΑ, δεν πάει άλλο αυτή η ιστορία».

Πηγή: Arenafm.gr

 

Loading