Νίκησε τον ΟΦΗ με γκολ… φάντασμα ο Λεβαδειακός!

Δύο σημαντικά λάθη του διαιτητή της αναμέτρησης Ευάγγελου Γρατσάνη έκριναν σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον ΟΦΗ, αφήνοντας με παράπονα και τις δύο ομάδες για τις αποφάσεις του.

propoli

Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε πιο επιθετικά την αναμέτρηση και στο 7ο λεπτό χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους Βοιωτούς, με τον Καραχάλιο να σουτάρει και τον Στρέζο να διώχνει με υπερένταση πάνω στην γραμμή, όμως από το ριπλέι φαίνεται η μπάλα να περνάει την γραμμή.

Ότι δεν κατάφεραν στο 7′ οι παίκτες του Λεβαδειακού, το πέτυχαν στο 25ο λεπτό, με τον Σαβαντογκό να σουτάρει και τον Στρέζο να αποκρούει ασταθώς, δίνοντας το δικαίωμα στον Στανόγεβιτς, να πάρει το ριμπάουντ και να στείλει την μπάλα στο βάθος της εστίας του ΟΦΗ.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα ολοκληρωθεί με τον Λεβαδειακό να έχει το προβάδισμα, ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ζησόπουλο πάνω στον Κοροβέση στο 41ο λεπτό, με τον Αραβίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μπαγίτς.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου σημειώθηκε η φάση του πρώτου μέρους, όταν ο Στανόγεβιτς εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με τον διαιτητή της αναμέτρηση, Ευάγγελο Γρατσάνη, να δείχνει το σημείο της σέντρας, όμως από το ριπλέι φαίνεται ότι η μπάλα δεν πέρασε ολόκληρη τη γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους παίκτες του Λεβαδειακού, να διατηρούν το υπέρ τους προβάδισμα και τους παίκτες του ΟΦΗ να προσπαθούν να βρουν τους διαδρόμους για την εστία του Μπαγίτς, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, ωστόσο, γνωρίζοντας ακόμη μια ήττα την φετινή σεζόν.

Αντίθετα ο Λεβαδειακός έφτασε στο τρίποντο της νίκης με πρωταγωνιστή τον Στανόγεβιτς, που σημείωσε και τα δύο γκολ των Βοιωτών, οι οποία έφτασαν στους εφτά βαθμούς στο πρωτάθλημα και συγκατοικούν με ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα κοντά στη διακεκαυμένη ζώνη.

Loading