INTIME

Νίκη τίτλου θέλει ο ΠΑΟΚ στη Super League

Του Μάκη Ιωαννίδη
Την νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος αναζητά ο ΠΑΟΚ στην Ξάνθη.

propoli

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο και χρειάζεται μόνο τους τρεις βαθμούς.

 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η ομάδα της Βοιωτίας παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή στη Super League. Εντός έδρας έχει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Σκοράρει δύσκολα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται από ισοπαλία με 0-0 κόντρα στη Λάρισα. Εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για το Λεβαδειακό.

ΛΑΜΙΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η Λαμία πήρε πολύτιμο βαθμό ισοπαλίας στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Στο γήπεδο της είναι αποτελεσματική καθώς συγκέντρωσε τους απαραίτητους βαθμούς. Ο Πανιώνιος νίκησε 1-0 την Ξάνθη. Μακριά από την Νέα Σμύρνη δεν έχει νίκη. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΛΑΡΙΣΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η Λάρισα επέστρεψε με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από τα Γιάννενα. Πρόκειται για ομάδα που σκοράρει αρκετά συχνά στο γήπεδό της. Ο Αστέρας Τρίπολης παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στην Λαμία. Εκτός έδρας έχει απολογισμό δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Ισοπαλία.

ΑΡΗΣ-ΟΦΗ

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης έχει απολογισμό επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Τρέχει ένα αήττητο σερί επτά αγωνιστικών και σκοράρει εύκολα στο γήπεδό του. Ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού και πήρε σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία. Παραμένει χωρίς νίκη μακριά από το Ηράκλειο. Η επιλογή είναι: Νίκη για Άρη και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΑΕΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ έχει απολογισμό εννιά νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Σκοράρει σχεδόν δυο γκολ ανά αγώνα στην έδρα της. Ο Παναιτωλικός έχασε με 1-2 από τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Μακριά από το γήπεδο του έχει τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL.

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ

Η Ξάνθη αγνοεί τη νίκη στους τελευταίους επτά αγώνες πρωταθλήματος. Στα Πηγάδια καταγράφει μια αξιοπρόσεκτη ισορροπία με τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος και πρωτοπόρος του πρωταθλήματος. Νίκησε με 1-2 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Μακριά από την Τούμπα έχει δέκα νίκες και μια ισοπαλία. Η επιλογή είναι: Νίκη ΠΑΟΚ και UNDER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μόλις μια ήττα και μια ισοπαλία μετράει ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχοντας συγκεντρώσει έντεκα νίκες. Ο Ατρόμητος έχασε με 0-1 από την ΑΕΚ στο Περιστέρι. Εκτός έδρας έχει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βαριά ήττα για τον Απόλλωνα με 5-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στη Ριζούπολη μετρά μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Ο Παναθηναϊκός μακριά από το ΟΑΚΑ πέτυχε τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για Παναθηναϊκό.

 


Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Politik την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Loading