INTIME

Νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των «Δικεφάλων»

Εύκολη νίκη επί της ΑΕΚ με 88-79 πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία, με τους «ασπρόμαυρους» να πραγματοποιούν μία μεστή και σοβαρή εμφάνιση απέναντι στην Ένωση.

propoli

Το σύντομο «φιλμ» του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι τα μέσα της δεύτερης περιόδου, ο ΠΑΟΚ έκανε ό,τι ήθελε, με «οδηγό» την άμυνα του και τον Χάτσερ σε καλή μέρα επιθετικά. Μετά το 21-6 της πρώτης περιόδου, πήγε μέχρι το +18 (34-16), αλλά κάπου εκεί, η ΑΕΚ προσπάθησε να πιέσει σε όλο το γήπεδο, το έκανε με αποτελεσματικότητα αρχικά, μειώνοντας στο σκορ, όμως πάλι με τον Χάτσερ, αλλά και με τον Σχίζα που ήρθε από το… βάθος του ΠΑΟΚ, οι γηπεδούχοι κρατούσαν μια απόσταση ασφαλείας (44-31).

Η ΑΕΚ συνέχιζε να πιέζει σε όλο το γήπεδο και στο δεύτερο μέρος, αλλά παρότι ροκάνιζε ανά διαστήματα τη διαφορά, ο ΠΑΟΚ είχε τις απαντήσεις. Είτε με τον Τέπιτς, είτε με τον Χάτσερ, είτε με τον Χρυσικόπουλο, οι γηπεδούχοι κρατούσαν μόνιμα μια διαφορά ασφαλείας και στην τέταρτη περίοδο, πήραν μεγάλα τρίποντα από Ζάρα, Χάτσερ και Τέπιτς, για να κρατήσουν τη νίκη, πιο άνετα από όσο δείχνει το τελικό 88-79.

«Έπιασε» την ΑΕΚ στη βαθμολογία

Ο ΠΑΟΚ των τόσων προβλημάτων, «έπιασε» την ΑΕΚ στη βαθμολογία, έχοντας το ίδιο ρεκόρ (10-5), σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι του φέτος, έδωσε μια σπουδαία… παράσταση στην επίθεση, ενώ στην άμυνα, ήταν… «λυσσασμένος». Η ΑΕΚ στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, είχε θέμα με τη συγκέντρωσή της, σε ελάχιστες στιγμές κυριάρχησε και η εμφάνιση, όπως και η ήττα της, ήταν πισωγύρισμα.

Loading