Νορβηγία: Σε φόρμα η πρωτοπόρος Μόλντε

Μετά το 0-4 κόντρα στη Στρόμσγκοντσετ η Μόλντε αναμένεται να πανηγυρίσει άλλη μια νίκη, αυτήν τη φορά στο ντέρμπι με την Μπραν. Την ίδια στιγμή η επίσης φορμαρισμένη Οντ Γκρέλαντ θα δοκιμαστεί στην έδρα της Μπόντο Γκλιμτ.

propoli
ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, η Ρόζενμποργκ ηττήθηκε από την Τρόμσο με 1-0. Στο γήπεδό της έχει τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Η Κρίστιανσουντ ηττήθηκε στην έδρα της με 0-1 από την Στάμπαεκ. Έχει επιθετικές αδυναμίες, ενώ μακριά από το γήπεδό της έχει δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΤΡΟΜΣΟ

Νέα ήττα για τη Λίλεστρομ, αυτήν τη φορά με 1-0 από την Μπραν. Εντός έδρας έχει απολογισμό δυο νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Η Τρόμσο νίκησε τη Ρόζενμποργκ με 1-0 και δείχνει ότι διανύει περίοδο καλής κατάστασης. Εκτός έδρας έχει δυο νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ – ΒΙΚΙΝΓΚ

Η Μιοντάλεν έμεινε για έκτη αγωνιστική χωρίς νίκη. Παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Ρανχάιμ. Στο γήπεδό της έχει μόλις μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Η Βίκινγκ ηττήθηκε με 3-4 από την Μπόντο Γκλιμτ. Η επίδοση της μακριά από την έδρα της είναι δυο νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Βίκινγκ.

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη με 3-4 για την Μπόντο Γκλιμτ στην έδρα της Βίκινγκ. Εντός έδρας έχει μετρήσει τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Η Οντ Γκρένλαντ προέρχεται και αυτή από νίκη, καθώς επικράτησε με 3-1 της Χάουγκεσουντ και βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή. Εκτός έδρας έχει δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΜΟΛΝΤΕ – ΜΠΡΑΝ

Εύκολο πέρασμα της Μόλντε από την έδρα της Στρόμσγκοντσετ με 0-5. Είναι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος και στην έδρα της έχει έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Η Μπραν νίκησε 1-0 την Λίλεστρομ. Μακριά από την έδρα της έχει απολογισμό τρεις νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

Δεν τα κατάφερε η Χάουγκεσουντ και ηττήθηκε εύκολα με 3-1 από την Οντ Γκρένλαντ. Στο γήπεδο της είναι «κολλημένη» με την ισοπαλία έχοντας μια νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα. Η Βαλερένγκα παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στην Σάρπσμποργκ 08. Εκτός έδρας έχει μια νίκη, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Βαλερένγκα.

ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΡΑΝΧΑΪΜ

Νίκη μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες για την Στάμπαεκ που επικράτησε με 0-1 της Κρίστιανσουντ. Εντός έδρα έχει δυο νίκες, δυο ήττες και μια ισοπαλία. Η Ρανχάιμ προέρχεται από ισοπαλία 1-1 με την Μιοντάλεν. Εκτός έδρας έχει μια νίκη, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Στάμπαεκ.

Loading